Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jehhh..
Az xr-el nincs bajom azon kívül hogy egy kicsit nehéz és lehetne erősebb is, ezért döntöttem úgy hogy átnyergelek a kétüteműre ezt is ki kell próbálni. Ha az xr 10-15 kilóval könnyebb és úgy 10LE-vel több lenne biztos nem válnék meg tőle.
Azzal biz én odamegyek a magastátrához is
Húú bazzeg ez már 28 liter---

fasza
de még fel lehet fújni kompresszorral és hőlégfúvóval melegítve szerintem jáccik a 34 liter is belőle
Hol? ki ?

mondjuk ez a 25 literes tank tényleg jó vicc...én se azért kérdeztem rá tegnap mert nem hittem el hogy van olyan...neeeeem. ...én csak arra gondoltam hogy van vagy 100 ezer és full motorozhatatlanná teszi az exc-t totál...még ha üres is egy szar lesz a motor tőle...főleg felmenőkhöz oda se kell majd menni vele..mert 25 literrel csak sziklátmászni lehet...de nekem ez csak eszembe jutott...
melyik összesééééééééééééééé..?
ez a jo állapotut találni már nehezebb ügy... de nem lehetetlen.

amugy mi bajod az XR-el,miért akarod lecserélni?
(már ha nem veszed személyesnek a kérdést,vagy nem szuper titkos )

az a világ leg igénytelenebb turázgatos motorja...
Köszi!
na már zozi is megelégelte és leordítja az újoncokat
ÖSSZESÉ JÓ
addig vegyétek a tanácsot amig 6 ezerért adom.. jövőre jön a 27%-os áfa akkor már 7620 ft lesz 1 tanács...

bár akinél nincs válság annak nem számit..
Sziasztok!
2002 es exc 400 hoz keresek hátsó féktárcsát valami jó állapotút.
Nem tudom,hogy mivel kompatibilis,(évj,stb..)de ezt majd megmondjátok(gondolom)
Köszi, első körben én is arra gondoltam csak kíváncsi vagyok pár ember véleményére. Ezek után már csak 2 probléma marad az enyémet eladni, és találni egy jó állapotú 250-est.
Ronis min csodálkozol hogy nem kérnek a tanácsaidból?Szegény srác abban a tudatban van hogy neki is perkálnia kell az 5ezer forintot Vagy már 6ezer?Nekem se adj tanácsot mert én nem fizetek
másképp nem történne it a kötömöben semmi, belepné a pok a sarkokat..
a 200-as egy igen kezes kis motor, viszont a nehezebb helyeket jobban megsinyli, jobban kell pörgetni kuplungot nyulni, persze felmászik az is mindenhol..

élettartamban kicsit rövidebb mint egy 250-es...

a nagyobb ugyan azt a részt könyebben csinálja meg kisebb fordulaton, én egy xr 400 után inkább a 250 EXC-t javasolnám .

talán még anyi hogy ahoz amit irsz, EXC-t vegyél, az hálás.
szerintem meg veled is van baj... szarjál bele.. mindenki azt csinál amit akar. ez fórum, ahol kérdésre vagy válaszol az ember vagy nem..
kérdés : HOL LEHET VENNI tankot

tudod: válaszolsz
nem: görgetsz tovább..

ilyen egyszerű..
esetleg egy tanács. megfogadja meg, nem nem.
mondjuk érdekes ez az internetes gondolkodás mod,

ha élőben fész tu fész mondok valakinek egy ilyen dolgot, és nem simán lehülyézem hanem elmondom azt is mi lenn a jobb-ésszerübb megoldás, meghalgatják és nagy többségében megfogadják...

ha a neten irja ezt az ember , rögtön azonnal személyeskedésnek veszik.

igazábol már nem is csodálkozom rajta.. minek...
csinálod itt a fesztivált
ezért irtam a végére ha sikerül venni egy 25 literes tankot egy 300 EXC-re lécci rakjon már fel képet rola...

hátha nem halgat az utánfutos dologra...

már kicsit izgulok is hogy sikerüljön venni egy bálna tankot.
Hali!
Véleményeteket szeretném kérni 2 ütemű motorra szeretnék váltani, én a exc 200 és a 250 között vacillálok. Hobbi szinten endurózgatni erdőt, mezőt járni használnám, kinek milyen tapasztalata van vele és esetleg ha valaki mindegyiket használta annak nagyon megköszönném a tapasztalatait (az sem mellékes hogy egy 100 kilós embernek lenne). Esetleg ha valaki tudna eladót 2005-06 évjárattól érdekelne, persze előtte még az XR-m el kellene adnom.
Előre is köszönöm a válaszokat.
mondom én beindul a szájkaratés vita est, kis személyeskedéssel párosulva...

ezeket a saját mondataid pont rád is igazak...

" Tanulj meg olvasni, értelmezni, de ha ez meghaladja a mentális képességeidet, akkor bocs... részemről befejeztem, nem fogok egy ekkora (...) vitatkozni mint Te, aki mindig beszól mindenkinek, aki esetleg akar valamit. Ez egy fórum... "
ez ügyben magamból indultam ki... mert amit itt írtak nekem hogy ne csináljam, szerintem 90 % át megcsináltam