Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halló!
bukógombát, illetve tengelygombát keresek normális árérték arányban. van ötletetek merre induljak? ktmsd-hez kellene.
köszi előre is. p
Jó. A felni szélessége nem befolyásolja a küllők hosszát itt.
Szerintetek ez jó a gyári 5" Behr ráfba?
giraffe64@freemail.hu írj egy mailt ide.
De nem is kell, hogy ejtőtartály legyen, csak az a lényeg, hogy a cső vége mindig a folyadékszint alatt legyen. A vákuum megoldja majd...
Tedd félre nekem légyszi. Megkérdezem holnap a cimborámat megy-e feléd valamikor.
Majd egy telefonszámot küldjél légycííí!
sok mindenki így használja,régi trükk!
Régebben lehetett is gyári cikkszámmal ilyen tartály venni.
Szerintem jó. A csavar ugyanolyan méretű. Hétvége felé megyek Pestre az M3-on.
üdv zsiráf mit szólsz a következő elméletemhez? ha kiegyenlető tartályt szerelek az 525sx-re úgy hogy a tartály aljáról van a csőcsati amit rákötnék a hűtő tágulási csőre és ha megmelegszik a gép a kiegyenlitőbe fújja a gőzt de viszont mivel eső tartájként működik a kiegyenlitő azonnal visszatölti a hűtőt és nincs az hogy amit kitol2-3-deci vizet utánna még kevés hűtőfolyadékkal kinzod a nagy melegben üdv gyuri
na hogy szevezzuk a kezvedoket?

jo a Brembo kupl hoz?
3 pénz. Jó állapotú, nincs átszakadva.
Az oldalidomot mennyiért adnád oda? Nincs átszakadva a csavaroknál?
Rendben uram Küldöm a címet!
Ha előre utalsz, akkor igen...elvileg levélként elmegy, mert nincs 2 kg a tömege.
6500 postával?
CSő!1X volt itt valakinek egy narancs hátsó lánckereke gyári KTM, pls írjon ha meg van még! vagy ha másnak van az is jó lc4 re kellene és 40-41-s ÚJ vagy ÚJSZERŰ állapotú meg tudnánk egyezni! :) köszi!
Mivel kicsit kopott a foncsorozás, így 6.000,-
Megnéztem a saját lámpám szerintem nem fog passzolni ebbe a fejidomba,szóval komplett kellene,úgy mennyi!?
De még meg sem néztem, hogy a Brembo-hoz jó-e...estére megnézem.
hat eladod 1500 ert
jo legyen

akkor majd en mit kezdjek a csavarokkkal
És utána mit kezdjek a csavarokkal? Akkor legyen félút: 6.500,-
csavar nelkul megy egy 5 ert?mert tarcsiba megvennem

bp m3 befele nem kozlekedsz?
Mindjárt felpróbálom, nekem is az van. A Magura kuplungon, Brembo féken volt fent...