Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25 literest ?
Semmit nem raktam bele,csak az olajat cseréltem le,anno már én is így vettem,nagyobb vásárlása miatt éladó.
a fejidomról
miért nincs kép
Eddig mit raktál bele? Vagy most vetted a gépet?
Ktm exc 125----585000-ft helyett 495000-ft-ért eladó,Tel-06204679495 --06706120331.
És hova !
Sziasztok!
Aszt szeretném kérdezni ,hogy KTM SX 520 2002-es menyi olaj kell?
És milyen olajat rakjak bele?
Sziasztok!
2006-os EXC 300hoz keresek 13 vagy 25 literes tankot. Akinek van eladó az írjon!
Van is..de nem gyariak a kabelek par helyen
Na tegnap megvolt a főpróba. Bp-Mogyoród-Fót-Dkeszi-Bp. Sajnos akadt benne műút is de hát ez van. Szokni kell az biztos. Lementem a homokbányába is de oda már azért kevés volt a gumim, de ettől független simán felszaladt a kiszemelt helyen. Futóművemet össze kell hozni mert elöl elég kemény a hátsóhoz képest. Kb 4 órát motoroztam, ebből 2x álltam meg 5-10 percre. Tetszik!
A manualjában elvileg benne kell lennie a teljes elektromos hálózat kapcsolási rajzának, ahol a színeket is jelölik.
Lc4 tulajok! valaki csinaljon legyszi kepeket nekem. A muszerfal alatt levo inditorele kabelezeserol lenne szo. kinek hany kabel es milyen szinuek mennek bele es utana merre folytatodnak?
Sziasztok! 990 SMR-hez keresek alaktrészeket. Tud valaki bontót/vebáruházat ahol bontott alkatrészekhez lehet jutni reális áron?
Előre is köszi!
Például...
Giraff! Akkor pl forduljak hozzád?
mit ér? jó volna karácsonyra
Ha ilyen marad az idő akkor kiszaladok egy gyors nagyobb tesztkörre.
Bp-Vác vagy valami ilyesmi.
S:OS
be kellene egy KTM Supermoto elsö sárvédö ha van valakinek jó áron
a fucking SÜN megkergetett azt átszakitottam egy fasorompót
Janikám! Hol nem vállal senki ilyet? Amíg nem nagy a baj, addig mindent elvállalnak...
Heló. megütött kerékkel mi a teendő? nem durva
Mert egy felnis sem vállal ilyesmit.
Eladóóó
Szevasztok Motoros Társak!
Kérdésem volna hozzátok ismét!
Tudnátok segíteni, hogy hol tudnék utána nézni KTM-eknek.Itt most leginkább adatokra volnék kíváncsi.
-Mondjuk olyanokra, hogy hánytól hidro-kuplungosok.
-Az évek alatt miben változtak.
stb.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetek!
EZT! láttátok márh? majdnem bekuláltam! valami nagyon brutál!