Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja arra lc4 ---és csak a rugózással kell törődni kicsit... de ott már kicsit nagyobb a tűrés lehet állítás is elegendő mert ott létező dolog a kétszemély...és kényelmesebb is százszor mint 1 exc mert ez tényleg egyik véglet felé van fejlesztve ......az lc4 ami neked kell..

horgászni meg vegyél horgászbotot
Köszi a hosszú választ.

A méretben zavart nagyon a 400ason, még nem mentem vele csak ráültem, hogy lement alattam 30 cm-t kb. mikor ráültem. Szóval lehet hülyén néznék ki rajta...
Miket kellene/lehetne/lenne célszerű kicserélni egy lc4-en, hogy passzoljon a magasságomhoz?

Nem megölni akarom, hanem csak földúton túramotorozgatni, kirándulgatni, horgászni menni néha itt a környéken.
csao keresek 2007 EXC hengerfejet ami még használható
ha valakinek van üzenjen rám visszahívom 303314688
volt ilyen vörös október ruhagyáras vállfánk vazze ...ez márt retro

a dzsekire meg vedd át bugictól...sőt inkább varrasd rá vele a ktm logókat amiker varr...
sose lesz baja olajat cseréld benne rendesen ....meg légszűrőt ..
sziasztok. a véleményeteket szeretném kikérni a ktm 690 enduro rol. van egy ilyenem és nem tudom hogy hagyam e meg vagy adjam e el. nem tudom mennyire problémás menyire szervizigényes stb. ha valaki tud valamit irjon. köszii
Nekem is van eladó bűrdzsekim...nóném, de elég masszív, vastag bőrből van (pakisztáni gyártmány ha jól tudom). M-es méret (kb. 170-185 magas, 70-85 kg-s emberre jó).
Használt, de hibátlan állapotú, könyök és vállprotektorok vannak benne, gerincnél meg zseb neki.
eleje
hátulja
Eladó EXC 300 06 os hütök2db
EXC 05 ös WP pds hátsó gátló
XC 300 tank 07 es
SX 250 váz 06 os
EXC-SX fékpedál,
SX-EXC komplett légszűrőház ajándék Twin Air szűrő
komplett Brembo fék
és a téli unalmas napokra Alexandra ,keveset használt felfújva Pamela Anderson ,félig felfujva Medvecki Ilona
mondjuk függ nagyban mire akarod használni ....

ha csak tényleg kimondottan igazi terep meg nem rendszámos a terv akkor jó az exc....mondjuk biztos nem 400 -ast vennék a helyedbe(nem csak azért mert gyenge inkább egy zsákutca és ára meg ugyanannyi )....valami jóállapotú 450 de inkább 520 525 öt erőltetnék ....(röviden ennyi de hosszabban :

egyrészt tényleg nem vagy 70-80 kilo (amire ezeknek mindenük csinálva van/ez benne a gépkönyvükbe is csak azt itt senki se olvas/)így te "kétszeméllyel" mész ...
másrészt most kipróbálsz hideg fejjel laposon egy kicsit és mondod egész jó..hmm...de ez pár hét alatt elmúlik és szeretnél kicsit többet esetleg meredekebb helyekre felmenni....mert ráérzel ,fejlődsz , bemelegszel stb....bekanyarodnál komolyabb terepre na akkor fog eszedbe jutni mit írtam ide(ne zárd ki magad a fejlődés lehetőségéből ugyanannyi pénzért határokba ütközteted magad) ....szóval a 400 baja nem tudsz semmiféle tartalékra apellálni(alapból is kicsit lomha hervadt ló még 70 kilós emberrel is )(bár felmentem olyan helyekre már 400 assal hogy nincs is olyan videó a spormotoron....... de szerintem kevés...úgy működött , hogy résen kellett vele lenni állandóan, hogy mindíg ott legyen a gáz és úgy lehetett fűzögetni és tartani a tempót jött egy feladat csak nyélen semmi megbocsátás mint nagyobb testvéreinél,semmi plussz tartalék erő, semmi hibát nem tűrt.... .és valljuk be őszintén biztos hamarabb el is kirándulod a belsejét mint egy nagyobbnak...

ha viszont nem érdekel a terep ennyire csak max. a" földutazás" és esetleg rendszám akkor lc4 és ott se a mini verziókat ajánlanám....

egyre viszont törekedj , hogy jó állapotút vegyél ....és inkább az elején adj kicsit több pénzt érte... mint veszel egy öreg szemetet és azonnal ráköltesz még kéccerannyit...és nem motorozol ..és megőrülsz ..
Hát, akkor hajrá, próbáld ki a 400ast :) :) :)
Biztos kicsi lesz, mint közúton a Valentino Rossiknak a 600-as :)
Vegyél egy jó állapotút és megtudod mi a magyarok Istene!
Sziasztok!

Segítségeteket kérném. Volt egy Honda Varadero-m amitől lakásvásárlás miatt meg kellett válnom. Most pedig az ára, és a rengeteg közeli földút miatt nagyon szemezek a KTM-ekkel. A gondom annyi, hogy kb. 200cm magas vagyok, és 120 kg. Nem tudom milyet vegyek, nem is a teljesítmény, inkább a méret miatt.

Egyik barátom vett most egy KTM EXC 400-ast. Azt ki tudnám próbálni, de enduro motorral nem mentem soha, quaddal már inkább.

Szerintetek? Tartok tőle, hogy kicsi lesz a gép,lc4-el szemezek éppen.
rikizuda felvettelek msn re mondtad h keresselek meg privátban :)
Csupa jóindulat!

Jó arc
Mondjuk meg lehet érteni,hogy első ijedtükben nem tudtak jobbat kitalálni.
Haveromnak is kiabált az erdész a siratófal aljáról hogy menjenek le.Az meg kiabált le neki,hogy én nem akarok tőled semmit,te akarsz velem beszélni,gyere fel! Elszívták a cigijüket,jól kiröhögték az erdészt,aztán elmentek!
Na jah! Biztos bepánikoltak.
Igen olvastam. Pancserek voltak a motorosok,ennyi. Mi a tőgynek kellett a bokorba eldugni? Kövérgáz,aztán viszont látás,vagy fel valami siratófal tetejére,és onnan integetni nekik.
Sugárhajtás amit fénypostával küldök?
Csak le ne foglalják a gépedet, mint a zirci rendőrök , a várpalotaiak motorjait! Veszprémi Napló cikk a héten. Olvastad?
esetleg fényhajtásos lenne még jó
Egy bordás szíjas van. Az nem jó?
nekem kardános KTM kell