Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc-4828911

ezzel a gépjárművel szemeztem! mennyibe jönne ki egy pds csere,és egy komplett motor felújítás( csapágyak,vezérműlánc vezérműtengely,dugó,gyűrű,főtengely,meg még amit ilyenkor cserélni kell hogy pöpec legyen a gép?! )
Hidd el tudom milyen egy 2T-vel menni Bátyámnak van egy 300EXC ugyanabból az évjáratból mint az 525-öm.Néha cserélünk motort vagy csak kölcsönveszem tőle ha jó napja van Ja és nem feltétlenűl az erősebb motor a jobb.Egy 2T-vel szerintem jobban menne a szopósabb endurózás.De mindkettőnek megvan a maga jó tulajdonsága.Igazából az lenne a jó ha mindkettő az enyém lenne
Érzetre nekem gyengébbnek tűnt, mondjuk inkább csak alsó-közép tartomány környékén, de gondolom csak a nyomatékkülönbség miatt. Felül egész brutális. Igaz az a 400-as sem sima exc volt, hanem valami racing kiadás.
400 EXC után gyenge a 250 EXC 2T? Pedig a 250 2T kategóriája a 450 4T. Ráadásul a 400 EXC egy lomha, buta modell a KTM-nél....
Ki akarod próbálni a 2T-t? Sztem az 525 után gyengének fogod érezni, főleg alsó tartományban. Én mentem 400 EXC-vel, utána a 250 EXC (2T) valahogy gyengébbnek tűnik.
Nekem is álom gép volt és még az is bár már nem álom hanem valóság.De ahogy sokaknak így nekem is mindig másik kell
mindennek eljön a maga ideje Bácsi! ezt szokták mondani a bölcsek! nekem meg olyan gép az álmom,mint ami ott áll neked a "hodályba",csak annyi pénzem nincs hogy hátra nézzek!
mekkora királyság lehetett a 125-ös SM-ként...annak idején meg voltam bolondulva hogy szerezzek a sajátomba 17-es kerekeket, de sose jött össze a dolog...
Üdv körtisz
Hát úgy alakul a motoreladás hogy meg van hirdetve a motor a neten pár helyen(összesen 2)azt ennyi végülis.Volt aki 3szor hívott egy héten hogy jön vasárnap azt mégse jött.Biztos csak a hangomat akarta hallani vagy nemtudom,mert okosabb így se lett hogy nem látta a motort.Azt bírom még amikor már telefonon elkezdik a motor hibáit sorolni meg cigánykodni.Szóval agybajos emberből van egy pár.De sebaj mert én számon nagy mosolyal használom ezt a kiváló terepmotort amit töretlenűl imádok.Csak csupán azért hirdetem mert 2T-t szeretném kipróbálni még zsenge koromban Ha meg nem kell senkinek hát az se érint meg mert akkor használom tovább mint eddig is
Fú te ne is mondd! Egy agyrém ez a motor eladás!
Meg amikor a 90%os gumira azt mondják hogy ez már cserés! Aztán simson után ül át crossra! Mondom mi vagy te versenyző?

Ilyenekbe belekötöttek nekem hogy nagyon beül a hátsó teló ha leveszem bakról a motort. Hiába próbáltam megmagyarázni hogy ez attól függ hogy mennyire van előfeszítve az a szerencsétlen rugó. "Nem az nem jó! Az én motoromba SXS rugó van azt ha leveszem a bakról egy centit se ül le!"
Biztos fasza lehetett vele motorozni....
jah és a mostani yamahában (5 éves a motor )28üzemóra újkora óta...de nem is 4-500ezer volt...
Én Kerkyrának is azt javaslom nyugodtan tartsa ki az árát,majd lesz rá ember aki értékelni fogja,hogy gondos gazdája voltál,és tisztességes módon elmondja a motor előéletét!
nem akarom,hogy ész osztásnak tűnjön,inkább csak tapasztalatokat osztanék meg... eddigi ismert KTM sxf 250ek közül 1 azaz 1 sem volt bonta 100üóra előtt...jó nem ment egyik sem OB-n de rendszeresen volt használva,de gondos gazdájuk által,100-nál egy dugó és vez lánc és kalap kabát...
a 10es exc-mbe volt 9 hónaposan 145üóra...perzse SM-volt,de akkor is, bontatlan,még úgy ütöttem...jött rá az ember,látta hogy ez jó el is vitte...mert tisztában volt vele,hogy ez egy KTM!
Eladó
2T hűtök EXC,SX 4db
EXC 2T tank 2db
WP pds hátsó gátló EXC 05 ös
SX 250 váz 06 os
elsö keréktengely 04-07 ig
Brembo 1.fék komplett
oké
Csákány! Hogy alakul a motor eladás?
Sziasztok!
KTM 07" exc óráját hogyan lehet 21"ról 17re átállítani?
Nos,én nem akarok ingyen új motort(amúgy de ) csak érdeklődtem néhány helyen. Én most eladó s vevő is vagyok mint már annyiszor a huszon év alatt.Az én gépeim rendben vannak(mert így szeretem), tudom mert mindent magam csinálok s hoznék is anyagi áldozatot egy hard enduró oltárán.De egy szétütött 520-ért nem szívesen adnám oda a jó állapotú bár öreg gépeim és még toljak is rá lóvét.
Tudom,hogy mindenkinek cash kell,ezért nem egyszerű a dolog de ha valakit érdekel a történet az keressen bátran!A kompromisszum nem ismeretlen fogalom számomra

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Remélem holnapra lesz ára
Több is kéne ha jó az ár
de az ára is biztos jó mert fél európa tőlünk hordja
Köszönöm ezt is:)
Jobb mint a semmi
árát nemtudom még de van
Néztél nekem olyat amit tegnap beszéltünk?
hát volt már azért olyan akiknek teszett ..és nem anyáztak ...meg nem is adták el másnap a motort...de ők mennek máshol is...