Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csakis zőődet tennék,mert annyira védem a természetet,hogy nem akarom megzavarni a csicsás színekkel a szegény őzikéket!
Nekem olyan kellene, amin minden tag más más színű!
Különben megette a fene a motorozást! Inkább a garázsban maradok.
Mi van most mindenki színes láncot akar? A legegyszerűbb megoldás, hogy a simát befestitek .
na ja.. :D
mikor már a rózsaszín a divat
és én még a narancsért kínlódtam.. :D:D:D:D
Sziasztok!

Rózsaszín láncot nem tudjátok hol lehet venni?
nincs valakinek hengerfej pakolása 620 LC4 hez ?
De de benézek csak senkit nem látok Motorozásszag van én meg melózok
mivan gasgasba be se nézel már ? ott vannak a ktm -es enduristák
Az
varrónő a srác
Szerinted az én munkám a hímzés? KTM-es felvarró amit lehet kapni külön az lett rávarratva.2perc alatt leszedetem ha valaki a yamahára élvez
szia BUGIC !

a KTM logót te hímezted bele ?
nem tudom ezt h kell érteni amit írtál de a színes még olcsóbb mint a NEM színes.. :) rikizuzda felvettelek msn re Martin a nevem!
Ide is beszólok hátha
Börkabátom árulom mert rám nagy és nem is hízok bele
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Bár mások is megtehetnék, hogy a láncszín legyen a legnagyobb problémájuk
Privátba keress meg és segítek egy másik alternatív lánc és társai megoldásban
Kirándulok Én voltam a fasz amúgy hogy megint 45-öst vettem rá aztán a lánchoz meg már nem akarok pótolgatni.14-45-el mászkálok de így is felmegy ott ahol a többiek
ez mind szoszerint igy van, de ezt te honnan tudod?

tán te is arrol a folyosorol vetted a motorodat?

valojában én nem szoktam endurozni, még motorozni sem tudok, amugyis fuujjj természetrongálo erdőben füstös motorokkal berregő , vandál motorosok..
óóó köszönöm szépen :) de ez nekem túl nagy.. ezzel kb 120 at mennék max :S viszont az első tökéletes lenne ha külön eladó és van 1 jó árad rá :P
akkor nem endúrózol ?
Na nekem ilyen van fent hátúl még mindig 45-ös
na ez az... 15:45
van egy vadi új 15 ös első lánckerekem.......meg egy 45 ös hátsó gyári KTM erősfajta aluminium... na annyi a hiba, hogy mikor vettem a motort ez volt ugye gyárilag rajta és hazajöttem vele..úgyhogy vatta új de mégse mert van benne 28 kilométer....semmi baja amúgy majdhogynem karcmentes..
ezek új ára kb .14 ft......egy 10 esért megkapod ha kell ...
láncot meg dobsz rá...

de nem narancs