Keresek 450 EXC 2005-öshez vezeték csatlakozót. Az a két darab érdekelne, amelyik a műszerfalnál a jeladó végére megy (2 tűs) illetve amelyiken a power megy (3 tűs)
Sajnos rendelni lehet (komplett kábelköteget horrorért ) Esetleg akinek van bontásból vagy fiókból az szóljon, bármit megteszek érte...
Alkalmas hobbi célra, én is arra használom, bár igaz az enyém két ütemű, elég jókat lehet ezekkel motorozni, de ha sokat mennél utcán, inkább hanyagold. Vásárlásnál nagyon is mellé lehet nyúlni, ezeknél meg hatványozottan, főleg itt Magyarországon.
Sziasztok.
Enduro motorra szeretnék váltani (előtte még nem volt), hétvégi csapatásra az erdőben, mászkálás, "hobby célokra" . Ktm 525, esetleg LC4 -et néztem 04-05 évjáratban. Szerintetek ez a motor alkalmas erre, vagy inkább már cross kategoria? Kérdezem ezt a szervízköltségből, fogyasztásból kiindulva. Vásárlásnál nagyon mellé lehet nyúlni?
Válaszokat köszi előre is
ha elfogadsz 1 tanácsot 2005 nél régebbi 4T EXC,t SX et ne vegyél de a japánra is ugyanugy költeni kell, legyen akármilyenföleg ha cross , és ha nincs a polcodon folyamatosan tartalékék alkatrészed akkor sokba fog kerülni ill sok vesződséget okozhat és könnyen lesz az egészből fejfájás ill élhetsz a motorért bár az legyen érted ne pedig te érte .Elöször is döntsd el mit szeretnél ill mennyi a keret...nem egyszerü lehetöség van sok,
nyersz a lottón
apuci vesz
hitel
összesporolod
egy régebbi 4 üteműt megveszel azt 2.motorozás alkalmával összedől egyből költheted rá a motor árának a felét
relative kis pénzböl is lehet venni használható terepmotort ami használható kérdés mire
Segítség Hogyan kell,SZAKSZERŰEN olajat cserélni a Lc 4 640-es SM-en mennyiségek,értsd váz+motorblokkban 2002-es évjárat fekete blokkos válaszokat előre köszönöm
Ha nagyon nincs lóvéd akkor ne ilyen EXC-ket nézegess szerintem.Nem egy mai darabok és kitudja mikor kell rájuk költeni egy vagyont.Én enduróba vagy XR400-ast vennék vagy valami régebbi 2T endurót pl RMX250,CRM250..ilyesmibe gondolkodnék ha most a pénztárcámhoz kéne szabni a motorokat.
nem tudom hogy ott mivel foglalkoznak az emberek,de itt nagyon szegényes a körülmény az a gond hogy még egy ilyen "alacsony" áru gépre sem telik,de ha mégis máshogy adódna,és hozzám kerül,mindenképp szólok! amúgy milyen árban mozognak,ami mondjuk neked is van?
A racing nem a blokkra vonatkozik. Még a 200 EXC is brutális, amikor a power nyit rajta, nyomatékot meg ne nagyon hasonlítsd össze, mert a 2T modellben az nem nagyon van, főleg nem alul...
Keresek 450 EXC 2005-öshez vezeték csatlakozót. Az a két darab érdekelne, amelyik a műszerfalnál a jeladó végére megy (2 tűs) illetve amelyiken a power megy (3 tűs)
Sajnos rendelni lehet (komplett kábelköteget horrorért ) Esetleg akinek van bontásból vagy fiókból az szóljon, bármit megteszek érte...