enyémbe óra szerint 30e km van
Most a szétszedésnél néztem, hogy az alja nem volt még megbontva a hengert vehették le róla mert már túlos dugó volt benne.
helló!
első villa kompletten eladó yz 250ből tárcsafékkel gumival kerékkel
komplett (másik) 250 yz váz villával első kerékkel szint úgy fékkel,hátsó gátlóval,lehetőleg egyben eladó,
125 ktm sx alkatrészek eladók,gátlók,kormány,idomok,fékek,kerekek,csak a blokk és alkatrészei nincs meg,minden más megvan hozzá.
yamaha xt 600 blokk alkatrészek
yamaha xt 400 komplett motor bontás,550es karbi,
yamaha 600 tt összetörve az eleje,amúgy hibátlan volt,motorja ép 94es blokk ducatti sportob,yz idomok,egyben a motor 150e ,
érdeklődöknek elérhetőség: raziamotor@freemail.hu
06706590609
üdv Budai Bence
Szevasztok ha valakit érdekel van egy eladó eredeti ktm kartervédőm ,haspajzsom ki hogy hívja! exc 520-on volt 2001 -es évjáraton! Igazából nem tudom hogy milyen évjáratig jó még! 6 rugóért adnám, azért mert vannak szépséghibái, az egyik oldalt letört a széle és lelet kerekítve h ne legyen nagyon csúnya és a felfogatásnál beletört a csavar azt kikel valahogy szedni vagy újra menetet vágatni bele!
''Pénz van elég annyi sose fogy el, jó idő legyen meg egészség a többit megvesszük,,Szász P.
Tegnap a kúton a csajomtól megkérdezte a kutas mennyit eszik ekkora kerekekkel?ömeg nemtudom otthon tankolunk csak rágóért jöttem be
mondjuk 50ezer alatt belemehetett neki (nem tudom pontosan de kb.) 900 -1000 üzemóra mert ne pörgette ezt simán kibírhatja .. főleg óvatosba, szervízelve......nekünk meg ennyi kilométerre szaladna bele 1700 -1800 üó..de azt már gondolhatod nem bírná ki ....
van egy az országba amibe 50.000 km van és még nem kellett széjjelszedni ...de a gazdi 5 percenként olajat cserél és még sosem hajszolta meg...csak gurulgat vele földesutakon ...majdnem utcai endurogumik vannak rajta .....de volt vele már egy csomó messzi helyen is ...csak itt nálunk nem ..két hétvégén megállítanánk a menetet
amúgy a 30000 km nem egyediek német meg külföldi fórumokon látni itt ott....de hát gondolom nem tépték ki a belét nekik...
Jóreggelt amúgy
Kiváncsi leszek zoozee meddig megy a paripád kisérleti jelleggel
Hallottam már 900üzemórás bontatlan blokkos 525-ről méghozzá lehet ismered kamit a halásztelki rendezvényeket ő szervezte.
de van info....mindenről..
majd leírom azért ..bár tőlem 20 év kétüteműzés és 5-6 év négyté után ne várjátok azt, hogy én is a kétütem ingyen megy meg milyen olcsó motor faszságot fogom erőltetni (szerelőként se) ...(előremondom ami nem azt jelenti, hogy szar a 2T meg rossz vele menni ) ...csak nem igaz teljesen ...
A 2T gépekről nincs ilyen jellegű információ? Pl GD mondta, hogy az ő gépébe valami 180 óra után cseréltek dugót. Kíváncsi lennék, egy 250-es 2T-t mennyi ideig lehet feszegetni bontás nélkül .
ja a kilométerek...
ezek bírják a legtöbb km-et vagy üzemórát ..de egy fasz gazdi és nem tudsz garantálni semmit...
lehet 16000 nél még jó de ha pont addig bírta mert addigra kopott el mert esetleg nem úgy szervízelték stb.. és 16500 nál nagygenerál akkor... 300 ezer ment a levesbe..
szóval nehéz saccolni ...viszont a gyakorlat azt mutatja hogy ezek bírják a hajtást 600-900 üzemórát egy odafigyelő gazdától...
nekem épp most keveredett bele a 19000 km a héten...hát még lekopogom jó....nem eszi olajat nem füstöl megy is még mindíg megeszi a 07est (bár a többi se ment még el előle) mondhatni újkora óta én hajtom 18 üzemóra körül vettem..azóta rajta nyitott akra és nem nagyon van kímélve ...de mindíg kicserélem olajat légszűrőt...bontatlan a blokkja....
szóval marad a háznál....mostmár kisérleti jelleggel megnézem mi lesz vele...aztán megcsinálom...
mit is szeretnél ? ktm négyütem exc 525 enduro ?
abból a legjobb megoldás választás kiadás .. ez már új váz meg pár apró finomítás de még a régi jól bevált kiforrott blokk...2005 és a 2006 -os modell...
még hétben csinálták de ott kicsit beszelíditették és mint kiderült hátránya lett...bár amatőrbe nem gáz ez se...amúgy mindene jó meg szép is ..megbízható...de basszák meg...
aztán jöttek az újabbak erről már írtunk itt pár oldalt ....
2006 os EXC 250 2t váz,tank légszűrőház szűrővel,keréktengely,hűtők,WP pds hátsó gátló kompletten,Brembo elsö komplett fék ennyi .más nincs
Most a szétszedésnél néztem, hogy az alja nem volt még megbontva a hengert vehették le róla mert már túlos dugó volt benne.
első villa kompletten eladó yz 250ből tárcsafékkel gumival kerékkel
komplett (másik) 250 yz váz villával első kerékkel szint úgy fékkel,hátsó gátlóval,lehetőleg egyben eladó,
125 ktm sx alkatrészek eladók,gátlók,kormány,idomok,fékek,kerekek,csak a blokk és alkatrészei nincs meg,minden más megvan hozzá.
yamaha xt 600 blokk alkatrészek
yamaha xt 400 komplett motor bontás,550es karbi,
yamaha 600 tt összetörve az eleje,amúgy hibátlan volt,motorja ép 94es blokk ducatti sportob,yz idomok,egyben a motor 150e ,
érdeklődöknek elérhetőség: raziamotor@freemail.hu
06706590609
üdv Budai Bence
''Pénz van elég annyi sose fogy el, jó idő legyen meg egészség a többit megvesszük,,Szász P.
Tegnap a kúton a csajomtól megkérdezte a kutas mennyit eszik ekkora kerekekkel?ömeg nemtudom otthon tankolunk csak rágóért jöttem be
amúgy a 30000 km nem egyediek német meg külföldi fórumokon látni itt ott....de hát gondolom nem tépték ki a belét nekik...
hihető ha az enyémet nézem
Kiváncsi leszek zoozee meddig megy a paripád kisérleti jelleggel
Hallottam már 900üzemórás bontatlan blokkos 525-ről méghozzá lehet ismered kamit a halásztelki rendezvényeket ő szervezte.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
tényleg nem tudjátok mennyit eszik egy 300-as 2t, boltba járos endurozás mellett?
nekem még sosem sikerült rájönnöm, pedig szétfeszit az ideg vajon mennyit fogyaszthat.?
majd leírom azért ..bár tőlem 20 év kétüteműzés és 5-6 év négyté után ne várjátok azt, hogy én is a kétütem ingyen megy meg milyen olcsó motor faszságot fogom erőltetni (szerelőként se) ...(előremondom ami nem azt jelenti, hogy szar a 2T meg rossz vele menni ) ...csak nem igaz teljesen ...
ülni széken, telefonálni telefonnal ,baszni nővel..endurózni ktm -mel
Ez jó! Tetszik
Keresek sm szettet KTM EXC-be.
Akinek van az írjon!
elnéztem valamit vagy nem emléxem..modjuk hihető mert sok a ktm körülöttem....már lehet hányok is néha tőlük...
de endurózni szeretek...
azt meg ugye ezzel lehet....nem is kicsit...
ülni széken, telefonálni telefonnal ,baszni nővel..endurózni ktm -mel
bár én legalább elismerem hogy van még pár tipus amivel lehet .. nem fikázom a többi tipust mint a sok barom a ktm -et látatlanba.....
de kevés jó ízig vérig eltalált bevált enduró motorkerékpár van nekem elhiheted....
mondjuk egy közös van azért a jó endurókba mind európai gép
670 talán....
ezek bírják a legtöbb km-et vagy üzemórát ..de egy fasz gazdi és nem tudsz garantálni semmit...
lehet 16000 nél még jó de ha pont addig bírta mert addigra kopott el mert esetleg nem úgy szervízelték stb.. és 16500 nál nagygenerál akkor... 300 ezer ment a levesbe..
szóval nehéz saccolni ...viszont a gyakorlat azt mutatja hogy ezek bírják a hajtást 600-900 üzemórát egy odafigyelő gazdától...
nekem épp most keveredett bele a 19000 km a héten...hát még lekopogom jó....nem eszi olajat nem füstöl megy is még mindíg megeszi a 07est (bár a többi se ment még el előle) mondhatni újkora óta én hajtom 18 üzemóra körül vettem..azóta rajta nyitott akra és nem nagyon van kímélve ...de mindíg kicserélem olajat légszűrőt...bontatlan a blokkja....
szóval marad a háznál....mostmár kisérleti jelleggel megnézem mi lesz vele...aztán megcsinálom...
abból a legjobb megoldás választás kiadás .. ez már új váz meg pár apró finomítás de még a régi jól bevált kiforrott blokk...2005 és a 2006 -os modell...
még hétben csinálták de ott kicsit beszelíditették és mint kiderült hátránya lett...bár amatőrbe nem gáz ez se...amúgy mindene jó meg szép is ..megbízható...de basszák meg...
aztán jöttek az újabbak erről már írtunk itt pár oldalt ....