Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még az a jó, hogy az RK láncból, több féle is van színesből. A KTM Powerparts-ban is van narancs lánc, ergo biztos nem lehet olyan szar. Az X gyűrűs meg 100 LE feletti motorhoz való, így egy LC4-re szerintem felesleges...
Eladó EXc fékpedál,
EXC-SX 2T hütők
05 ös 450 exc WP pds hátsó gátló
Brembo fékek
EXC 250 váz 06 os
EXC elsö keréktengely SX 125-250 tank
EXC 250-300 tank 06
sajnos nem kaptam meg. Ezért is érdeklődöm intenzíven... erre a mail címre a számlaszámot írd meg: kimir77@freemail.hu
Üdv!

Én visszaírtam önnek,valószínüleg nem kapta meg!
Meg van még a légszürő.Az előre utalás is megfelel és a levélként feladás is,ha feltudom adni úgy.
Várom a válaszát!
Jah és van még egy gyertyám is Ktm-be 1500Ft-ért,ha érdekli!
irány árnak ezt találtam http://www.bigbikeshop.hu/term... ez jó? és hány szemes kell? gondoltam versenylánc még jobb.. vagy csak marketing szöveg a dolog? vagy még kevesebbet bír mert ki van könnyítve/könnyebb vagy hogy van ez?
kösz a válaszokat! :) akkor hogy lesz most narancs láncom? veszek D.I.D arany színűt 520 as X gyűrűset a narancs renthal lánckerékhez ez így jó lesz sztem..
706605261
légszűrő?
Szia! Érdekelne a Husa amennyiben még aktuális, de fingom nincs hol keresselek!
Az RK színes lánc csak simsonra való! X gyűrűset vegyél, vagy a mesterszállásiak a quad láncot ajánlják(atv x gyűrűs DID)
Üdv!

Én 19500Ft-ért vettem,15000 ft-ba odaadom.
Szerintem elég jó ár!
Várom a válaszát!
Szia Feri !

A vezérműlánc esetleg érdekelne , ha tudsz egy jó árat .
hali!
keresek KTM 640 Lc4 blokkot kompletten használható állapotban.
papír nem kell!
Szia!

Ha LaciCRM-nek nem kell, akkor én vinném.
Hello

3000Ft
HALÓ FERI

hogyért méred a légszűrő szivacsot? fürdéshez kéne !

csak vicceltem. de kajak mennyi ?
Hello
Nem kell valakinek egy új vezérműlánc és egy légszürő?
A vezérműlánc jó 450-es(Exc 03-07, Sx 03-07 évjáratú)motorokhoz!
Eredeti Ktm lánc!
Az árat megbeszéljük!
520-as kell rá.
Hali! LC4 re elég az 530 as lánc? és jó az RK színes vagy inkább D.I.D arany színű X gyűrűs? vagy O gyűrűs vagy Z gyűrűset vegyek? gondolom a RENTHAL lánckerekekkel nincs gond. köszi a helpet előre is! :)
nincs.
blokk meg van még?
az e mail cimemet lefelejtettem. gecso89@freemail.hu
üdv mindenkinek . segítségre lenne szükségem , eltünt a gépemről ujratelepítés során a szerviz manuálom az exc hez és ha esetleg valakinek lenne hozzá küldhetne nekem.. fontos lenne 7 végén összeakarom rakni. ktm exc 250-380 2003. köszönöm
zokszigén
lehet kapok 450 esét 05 öst ha az jó lesz neked elcseréljük jó?