Gyári adatokból kiindulva tényleg az 525-nek jobbnak tűnik a futóműve, de mint látod, súlyban majdnem egyeznek. Meghát a KTM mégiscsak KTM, mások elmondása szerint, csak a fennttartási költségek miatt aggódok, mert szerintem drágább fenntartan (alkatrészek miatt), mint pl egy Hondát.
ismételten igazad van,de 2 KTM kereskedésben jártam és mindenhol azt a választ kaptam, hogy csak vezetékköteggel együtt...anyátok mondom. szóval én egyszerű halandó a robbantott ábrás cikkszámos papíron kívül sajnos nem tudok jobb ötletet....
Szívócsonk másik kell az FCR karbihoz, illetve lesz 1-2 apróság, amit ki kell iktatni. Illetve nem elhanyagolandó az sem, hogyha nem gyári SMC-ről van a karbi, akkor másik tű, és fúvókák kellenek bele...
Ezek puszta tények amik helyt állnak Az hogy hirdetem a motort az is tény de le is írom hogy miért.Én erre használom és használtam is.Amúgy az XR650R-t ne vedd egy lapon az 525-el.Messze elmarad minden szempontból!Nehéz dög,szar futóművel viszont van benne erő de az 525-ös komolyabb szerkezet minden téren Persze amire neked is kéne arra tökjó mindkettő!
most az egykerekezést úgy értettem, hogyha harmadikban mentem és azért volt fordulata a motornak odarántottam neki akkor tudtam menni pár métert.. sajnos még nem tudok olyan vagányan egykerekezni mint mint a nagyok de majd menni fog remélem :P :) és azt a rendszert ki lehet iktatni? mondjuk én nem vettem észre hogy elvette volna a teljesítményt vagy a gyújtás kihagyott volna h visszategyem az elejét..
Ez a hozzászólás hirdetésnek is minősül? Endurok közül még a Honda XR650R-el szemezek. Van is egy Érden eladó, lehet majd azt is megnézem. Csak azért irom mert látom Pest megyei vagy.
ja és még annyi hogy van az órán ugye az F ami a tartalékot mutatja hogy mennyit mehetek még azt hogy lehet bekötni esetleg lehet valami érzékelőt venni a tankra vagy h van ez?18.000 km nél vettem 4 ezret tettem bele (2X cseréltem ez idő alatt olajat) előző gazdája(ismerős) a KTM hez vitte szervizbe, értelemszerűen most 22 ezer párszáz km van benne, lenne valami olyan dolog amit meg kellene néznem már a motorban vagy akárhol, hogy ne álljon meg? 3. gazda vagyok a legelső nem tudni mit cserélt vagy mit nem, és azt sem pontosan h ismerős mit csinált vele olajcserén kívül.. :S utóbbit majd megkérdezem!
hali! én mint hozzá NEM értő kérdezném hogyha vennék a paripámra(LC4) egy FCR 41 karbit a gyári helyett, azt felteszem és happy minden vagy agyon kell buherálni állítgatni és esetleg cserélgetni az alkatrészeket? van 1 nyitott dobom amúgy teljesen gyári a motor és motorikusan nem volt még hozzányúlva!a gyári karbin se lett állítva semmi a nyitott dobhoz, feltettem és ment nem fulladt nem ég a kipufogó szelep se, semmi.. szóval megérné venni 1 FCR-t? sokkal jobban megy vagy én aki nem pályán versenykörülmények között használom a motort észre sem veszem a különbséget? vagy úgy is érhetek el egy kis teljesítmény növekedést ha a gyári karbiba nagyobb fúvókákat teszek? most a gyári dob van rajta amúgy (a rendőrségen ki vagyok plakátolva és így "lopakodva" tudok mozogni :D) de a nyitott dobbal érezhetően sokkal jobban megy így még másodikba se tudok kerekezni a nyitott dobbal még harmadikba is volt rá esély szóval ég és föld a kettő.. bocsánat a buta kérdésekért de jobb ha megtanulja az ember mielőtt tönkreteszi a drága motort.. :S
Ez nagyon jó üzletnek hangzik . Én még anno kénytelen voltam megvenni a sebmérő jeladó kábelét, az került 11ezer huf-ba . Azt pl nem is tudtam volna pótolni, ilyen menetes reed relét még nem láttam.
Nemrég én is pótolni akartam ilyen csatlakozókat a gépen, de ilyen típusú csatlakozókat csakis külföldről lehet rendelni és még csak nem is mindegyiket, úgyhogy az marad, amit ronis mondott, forrasztópáka, cin. Az a tapasztalatom, hogy ami elektronika, az k.rva drága, még a legapróbb dolgok is .
XR650 122 kg
LC4 150 kg
Gyári adatokból kiindulva tényleg az 525-nek jobbnak tűnik a futóműve, de mint látod, súlyban majdnem egyeznek. Meghát a KTM mégiscsak KTM, mások elmondása szerint, csak a fennttartási költségek miatt aggódok, mert szerintem drágább fenntartan (alkatrészek miatt), mint pl egy Hondát.