Lehet azért sokkalják, mert tévhitben vannak, hogy kátéjem, aztán 100 óra után ki kell belőle vágni mindent, és akkor már biztos szarrá van hajtva ha már ennyi van benne . Amúgy ezt én sem értem az emberekben, hogy miért az üzemórára vannak rágerjedve. Az olyat én is rühellem, amikor valaki mondja hogy jön megnézni, én meg várom és sehol senki .
Nekem is sokallják a kemény 240üzemórát.Nem tudom mit gondolnak hogy egy 5éves motorban hány üzemórának kéne lennie Multkor fehív az ember 3szor is egy héten hogy jönne megnézni a motort de azóta is jön Mit gondol hogy elengedem az ár felét?Betegek az emberek komolyan..
Sziasztok... Motort eladni, meg venni sem egyszerű dolog mostanság.... Árulom a motoromat, de én nem értem az embereket, ingyen akarnák megvenni . Elmondok mindent a motorról, de egyből azzal kezdik hogy ezt már fel kell újítani ami kb 300000ft és jó lenne ha ennyit engednék belőle...80 üzemóra van most benne, és nem hajtottam sose csak lájtos enduró, meg a rámpázás. Még tisztességesen meg sem volt hajtva.... Hazudjak én is a motorról hogy épp most volt full felújítva és minden új benne?
Megszólalásig hasonlít a leírás a volt mocim tulaja is valami ilyesmit regélt autószelep az tuti arra emlékszek, és panaszkodott hogy valami nem jó...
Majdnem megkérdeztem hogy nem egy Gileráról van szó?
De láttam hogy Husi.
Csak hajtotta az ember s ennyi.Meg vannak olyan dolgok amikről nekem nem regélt.Hibák,sérülések.
Amúgy is az a véleményem,hogy ami kívülről szar s itt nem az endurózásból fakadó dolgokra gondolok.Az nem hiszem,hogy belülről olyan sok gondoskodást kapott!
Csakis kizárólag Monster matricával. Látott tapasztalatok alapján te motorod kb olyan 15, de inkább 20Le-vel erősebb lesz minimum és az egykerekezés is sokkal jobban fog menni. Sajnos cserébe a határban jelentősen lassul a sebességed, de a motor mindenképpen erősebb lesz. :) :)
Esetleg még gondolkozhatnál az autókon szokásos kívánságlistán is. Szép dolog az álmodozás és sok az álmodozó ember. Légy optimista, aztán talán majd hoz bele valamelyik márkát a listáról a jézuska. Bár ez sajnos nem jellemző :)
helló kellene egy kis segitség! egy KTM 640 adventure-t mien optikai tuningal lehetne feldobni matrica meg ilyenekre gondolok tiszta fekete a motor! kösz a segitséget!
Ktm lc himbában lévő csapágy cserélhető amihez a teleszkóp csatlakozik gömbfejhez hasonló.
s.O.s
előre is köszönöm
Üdv
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Keresek KTM narancssárga színű elsősárvédőt.
Akinek van valamilyen az írjon ide(válasz), képpel és egyeztetünk.
Köszönöm előre is.
Majdnem megkérdeztem hogy nem egy Gileráról van szó?
De láttam hogy Husi.
a 2003mas exc óráját bele lehet rakni egy 2007-es modellbe?
2008-as KTM200EXC valtojaba megy ez az olaj?
http://www.ktmhun.hu/tdet.php?...
Udv nektek!
Amúgy is az a véleményem,hogy ami kívülről szar s itt nem az endurózásból fakadó dolgokra gondolok.Az nem hiszem,hogy belülről olyan sok gondoskodást kapott!
Esetleg még gondolkozhatnál az autókon szokásos kívánságlistán is. Szép dolog az álmodozás és sok az álmodozó ember. Légy optimista, aztán talán majd hoz bele valamelyik márkát a listáról a jézuska. Bár ez sajnos nem jellemző :)