Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajj, mikről van itt szó Ezekhez nem tudok hozzászólni,menek inkább ki szerelni
nem ismerős ..pedig itt van a szomszédban...

amúgy így ránézve nem tűnik nagyon szarnak...kicsit alkudsz és nem lehet nagy bajod...
cserébe komoly is a gasgas első telója...
amúgy már minden valamire való első teló cartridge-os.....úgy tizenéve..

olajmennyiségbe ktm nél a5.5- 6 deci környéke a fullos töltet..persze itt a légrés mértéke miatt egy két stampedlit eltér...légrést ki milyenre állítja szereti olyanra finomállítja egy két centin belül...

5w olaj jó tud lenni benne...
Thanks
mail ment!
Adj egy mail címet és küldök még pár képet a gépről én is meg szerettem volna venni de letettem a szándékról.... Ha érdekel írj adatlapon elérhetőség
Ez nem tank, hanem páncélozott szállító harcjármű...csak úgy mondom
A kora őszi nap delelő sugarai vessenek fényt Narancs Vidék lakóira!

Zoli vagyok, egy debreceni kezdő endurós és azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy esetleg ,talán valaki ismeri-e eme (remélhetőleg) nagyszerű terméket mely állítólag tíz éve hagyta el a mattighofeni gyár szerelő szalagját?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_520-5138273

Vásárlási szándékom van de a távolság miatt szeretném a minimálisra csökkenteni a lukra futás lehetőségét.
Ez ugyan nehéz egy használt enduró esetében,de mit lehet tudni
Mindenesetre előre is köszönöm a segítséget!
Ajándékul egy szép fotót tudnék felajánlani
krosszmotorok.hu ha még megvan nekik
Palcsit hívd.
erre én is gondoltam,mozgattam meg vártam vele egy napot hagy csurogjon..így belegondolva maradhat benne!
ezért jo hogy az enyém nem cartridge-os...

sose értettem miafasznak kell hűlyére bonyolitani egy telot hogy benne legyen még egy telo... amikor műkszik az egyszerü is.
Nem harcolok veled, te nyertél... Ha nem bontod szét a cartridge-ot, akkor nem tudod rendesen kifolyatni belőle az olajat.
Szimering csere kifolyatva minden belőle majd olajtöltés mérés,sok az olaj!...kiszív az a mennyiség lemérve!..végeredmény 4 deci!
ok
Akkor se ad meg a gyár ilyen adatot. Ha a cartridge is szét van szedve, akkor több, ha csak szimmering csere van, akkor 4,5 deci, de akkor is szoktam tudni visszaszívni belőle egy keveset.
jogos. szétszedésre és teljes leengedésre gondoltam.
Erre nincs konkrét adat, hogy mennyi kell bele, mert függ attól, hogy mennyire szeded szét. Ezért ad meg a gyár légrést, és nem olajmennyiséget.
az a baj nem tudom...
Te tudod!
5W-s azt tudom. de kizártnak tartom a 4 decit, mert valami 5,65-re emlékszem. max. majd lemérem újból...
4 deci pontosan és 5-ös viszkozitásút tegyél!
üdv, ha van valakinek 2005 450 EXC-hez hűtő védője az szóljon. új is érdekel.
Az első villákba 110mm olaj kell, egyszer már lemértem, hogy az mennyi liter, nem tudja valaki pontosan?
Heló! Képet esetleg tudnál a kerékről küldeni? E-mailre.
Hol tekinthető meg?
Huh! Excel 18-21-est hibátlant tudok gumival, féktárcsával 75-ért. A fekete behr sm szettem sem volt 150.