cserébe komoly is a gasgas első telója...
amúgy már minden valamire való első teló cartridge-os.....úgy tizenéve..
olajmennyiségbe ktm nél a5.5- 6 deci környéke a fullos töltet..persze itt a légrés mértéke miatt egy két stampedlit eltér...légrést ki milyenre állítja szereti olyanra finomállítja egy két centin belül...
A kora őszi nap delelő sugarai vessenek fényt Narancs Vidék lakóira!
Zoli vagyok, egy debreceni kezdő endurós és azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy esetleg ,talán valaki ismeri-e eme (remélhetőleg) nagyszerű terméket mely állítólag tíz éve hagyta el a mattighofeni gyár szerelő szalagját?
Vásárlási szándékom van de a távolság miatt szeretném a minimálisra csökkenteni a lukra futás lehetőségét.
Ez ugyan nehéz egy használt enduró esetében,de mit lehet tudni
Mindenesetre előre is köszönöm a segítséget!
Ajándékul egy szép fotót tudnék felajánlani
Akkor se ad meg a gyár ilyen adatot. Ha a cartridge is szét van szedve, akkor több, ha csak szimmering csere van, akkor 4,5 deci, de akkor is szoktam tudni visszaszívni belőle egy keveset.
üdv, ha van valakinek 2005 450 EXC-hez hűtő védője az szóljon. új is érdekel.
Az első villákba 110mm olaj kell, egyszer már lemértem, hogy az mennyi liter, nem tudja valaki pontosan?
amúgy így ránézve nem tűnik nagyon szarnak...kicsit alkudsz és nem lehet nagy bajod...
amúgy már minden valamire való első teló cartridge-os.....úgy tizenéve..
olajmennyiségbe ktm nél a5.5- 6 deci környéke a fullos töltet..persze itt a légrés mértéke miatt egy két stampedlit eltér...légrést ki milyenre állítja szereti olyanra finomállítja egy két centin belül...
5w olaj jó tud lenni benne...
mail ment!
Zoli vagyok, egy debreceni kezdő endurós és azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy esetleg ,talán valaki ismeri-e eme (remélhetőleg) nagyszerű terméket mely állítólag tíz éve hagyta el a mattighofeni gyár szerelő szalagját?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_520-5138273
Vásárlási szándékom van de a távolság miatt szeretném a minimálisra csökkenteni a lukra futás lehetőségét.
Ez ugyan nehéz egy használt enduró esetében,de mit lehet tudni
Mindenesetre előre is köszönöm a segítséget!
Ajándékul egy szép fotót tudnék felajánlani
Palcsit hívd.
sose értettem miafasznak kell hűlyére bonyolitani egy telot hogy benne legyen még egy telo... amikor műkszik az egyszerü is.
Az első villákba 110mm olaj kell, egyszer már lemértem, hogy az mennyi liter, nem tudja valaki pontosan?
Hol tekinthető meg?