köszi a tippet,csak sajnos az ország keleti felében élek...
Bár meg sem kérdeztem volna a fórumon,ha a környéken tudnék venni jó áron...szal mindenképpen postán fog jönni az áru...
Giraffe! válaszoj kérlek,mert a 7en már jó lenne lecserélni az olajt,bár ha nem is ér ide,még 1 L-ki tudok fizetni bolti áron is
Vasárnap románban verseny lesz, amolyan EC vagy XC nem is tudom...jónak ígérkezik! Ott a helyem
Ja, és a 250-es is el volt szegényítve a gyári ajánláshoz képest (gyertyakép alapján), azt' mégse ragadt meg még akkor se amikor elfogyott belőle a hűtővíz...
A 125-nek még tudtam (és mertem) húzni! Mondjuk azt főleg utcán használtam, ott meg nem akkora kunszt nyelezni neki...
Amúgy a 250-es is utcán ette a legkevesebbet (legalábbis amit mérni tudtam)...
De tedd hozzá GD, hogy alig húztad neki....a gyári egységcsomagban található tű- és fúvókakészlet azért van, hogy a legnagyobb teljesítményt tudd kihozni minden körülmények közt. Hisz erre való. Bár elszegényítheted is, csak akkor meg úgy jársz, ahogy a kishapsi leírta...
Én mondjuk használtam melóba járni (is), elég komoly fíling a pesti csúcsban egy 2T versenyenduroval veretni...csak hát akkor 230 Ft volt egy liter benzin, a fizetésem meg kb. ugyanannyi mint most...
Ez történetesen marhaság, nekem volt 125 is meg 250 is és az utóbbi alapjáraton pötyögve evett annyit mint a kisebb folyamatosan nyélen forgatva...ettől persze még mindkettőt kibaszottul nagy pazarlás utcán használni...
Nem tudom hogy hol merre laksz... Én Érden az olaj nagykerben szoktam venni az olajat. A castrol power 1 racing 10-50 2750 volt most mikor vettem, előtte a motorex cross power 10-50 -t vettem az 3600 volt, de nem mindig van mert keveset rendel be belőle.
Van 2 db michelin bib mousse-om eladó! 19 illetve 21 es méretben, sértetlenek,be voltak kenve is míg motorban voltak 2009es és 2010es gyártásúak!
darabja 17ezer kettő együtt 30ezer
http://www.kepesmotor.hu/motor...