Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom de tesód is olyan mint a faszom már ne vedd sértésnek, de azt mondja megnézi aztán meg hívhatom világnak nem veszi fel.
én nem voltam, mégis tudom
Csak megemlítettem.
5-be pedig vihettél volna egyet. Mondjuk nem hinném hogy hogy engem hívtál max tesómat. Ha voltál már itt akkor tudod hogy nem ugyanaz a cég. Ez van.
620 hoz nincsen egy hengerfej pakolásod most éppen? mert akkor cserélhetnénk LC4 váltó fogaskerékre
KIT ÉRDEKEL?
Heló jól tettétek hogy nem vettétek fel a telefont így vettem mástól vezérmű tengelyt!
ha nem csak endurórol beszélünk lehet egy 1990-es is jó állapotú.. szerintem ez ilyen egyedi dolog hogy az üzemórás vagy enduro vagy supermotok le vannak pukkanva.. persze lehet utcaiból is szar, de nem olyan mennyiségben... a KTM is 94es és a CBR is.. a CBR-emmel elindulnék most akár kínába is.. a KTm-et pedig nem tudom meddig birnám tolni mert blokk sincs benne
Egy kis ízelítő hogy kell kinéznie egy 2004-es motornak.
csak a berg
jóvan
Amit persze éveken át mindenki 0 Ft-ból próbál szervizelni, javítani. Így válik egy igazi foskupaccá, és értéktelenné a hozzáértők szemében.
Nem feltétlenül kell Husaberg felíratnak lennie egy 10 éves 20 gazdás versenymotoron hogy szutyok legyen.
A Berg is szar, emiatt ne aggódj. A sajátjaimból általában hiányzik a blokk.....Nem véletlenül. Ízekre cincálva várják sorsuk jobbra vagy rosszabbra fordulását. Egyébként mondj egy motort amit 10-12 évesen megvennél és odaállnál vele Ready to Race-be valamelyik gyár 2012 modellje mellé és labdába rúghatnál vele mondjuk Supermotoba. Nem az FMX 650 vagy a DRZ lenne lenne sztem.
azt furcsáltam amikor a " CSAK A BERG" - adatlapon kiírva az embernek, és széthult a jóféle bergi aztán a kiírás valahogy eltűnt
CSAKABERG.....
nem te nem mondasz mindent hulladék mocsoknak ami nem a tiéd és nem husaberg
Nem, én magamra vállalom. Egy fasz vagyok, aki nem ért semmihez, és erre verem a mellem...
mégis te szoktad a legjobban lealázni úgy általánosságban a hozzá nem értőket
hüje..
jól van csak vicceltem....
konkrétan az újoncokra gondoltam. De vhol nekik is el kell kezdeni.
ronis palcseee rólad beszélt
Értem.Mi szokott lenni a fő baja vagy mire kell figyelni leginkább.Nekem idáig egy xt600-as volt,de azt rúgtam és ment.