van márkád ? lehet kellenei fog lassan mert ez az euros buziság szerintem rövidebb lesz mint a kommunizmus volt ....már haldoklás van ...és csak pár éves az eu-s lázálom...
hát a stiftek amin csúszik a nyereg ....azon könnyen kell mennie...
valószinű meg vannak dagadva a karmantyúk már a fékolajtól ..és azért szorul nagyon a dugó..
kéne bele rakni frisset..
szóval ha csúszkál a nyereg faszán és van pedálholtjátékod meg kijön a dugó a főfékhengerből eléggé ahhoz hogy visszamenjen a fékolaj a tartályba akkor marad a karmantyúcsere....
Akkor van a már a bajság mikor már összerakom , lelégtelenítem, és az első fékezésnél úgy marad. Először úgy kezdte hogy betettem az új fékbetéteket, aztán mentem használtam , fogott , jó volt , kicsit kopott aztán a baloldali dugo nem ment vissza és mindig a balos betétet leette. Meg nagyon nehezen járnak bent a dugók hiába van megpucolva. Amúgy milyen önbeállóra gondoltok ?
Nem tudja valaki mennyibe kerül egy gyári állórész?
Előre is köszi!
valószinű meg vannak dagadva a karmantyúk már a fékolajtól ..és azért szorul nagyon a dugó..
kéne bele rakni frisset..
szóval ha csúszkál a nyereg faszán és van pedálholtjátékod meg kijön a dugó a főfékhengerből eléggé ahhoz hogy visszamenjen a fékolaj a tartályba akkor marad a karmantyúcsere....
van azbesztkesztyűm