Amit én kentem üvegszálból, az lehet nem ilyen szép, de végülis gyakorlatilag ingyé' volt :)
Innen nem tűnik olyan vastagnak, mint amilyen, de párszor már odalett csapva neki és egyelőre jól bírja a kiképzést. Festéssel persze már ez is máshogy néz ki.
A ráf milyen állapotban van? A múltkor hívtam egy srácot, LC4 cuccokat hirdet, azt mondja, hogy a felni csak karcos. Aztán beszélgettünk még telefonon, mire kinyögi hogy a ráf meg van horpadva, DE "ki lehet ütni belőle kalapáccsal"
Ez nem ilyen ugye?
Árát küldd el a yahzee@freemail.hu címre, ha itt nem publikus!
Köcce
na nekem ez a fajta van ez gyári műanyag ..jó cuccés gyorsan le föl lehet tenni ...(kicsit használt de jó állapotban)....újonan 89 € ami 24 ezer ft....
gondoltam a feléért adom....posta a tiéd....
még majd megkeresem a lemezt hozzá az elejére mert arra nem emléxem hol van eltűnve ...
van egy lc4-es enduró kerekem hibátlan fogaskerékkel ( 3db hátsó) kiváló küllővel ( nem lötyög,nem mozog) az első kereken a gumi olyan 90 %-os míg a hátsón olyan 70%! ha valakit érdekelne akkor rikítson! nem drága píz!
Én is kihagytam egy pár hetet mert buzultam ezzel a supermoto szettel.De mindig rábaszok mert amikor átszerelem akkor jön a monszun Tavasszal eladom az SM szettet a pöcsbe és nem lesz kísértés hogy utcán bohóckodjak
ja lehet ......de pont lengővilla csapágyazást kell eszközölnöm mert eddig bírta ...és kell még pár apróság hozzá..és ha nem lesz holnapra akkor most az eccer kimarad...
Hát vagy az De én azt vettem észre hogy ezek a metálfényüek mint a tietek is kevésbé rohadnak mint a sima akril színüek Fasztudja már eladtam most Szutyuki Stiftem van amivel nem tudok tolatni utánfutóval ugye Zéé?
Innen nem tűnik olyan vastagnak, mint amilyen, de párszor már odalett csapva neki és egyelőre jól bírja a kiképzést. Festéssel persze már ez is máshogy néz ki.
kép
Ez nem ilyen ugye?
Árát küldd el a yahzee@freemail.hu címre, ha itt nem publikus!
Köcce
gondoltam a feléért adom....posta a tiéd....
még majd megkeresem a lemezt hozzá az elejére mert arra nem emléxem hol van eltűnve ...
van egy lc4-es enduró kerekem hibátlan fogaskerékkel ( 3db hátsó) kiváló küllővel ( nem lötyög,nem mozog) az első kereken a gumi olyan 90 %-os míg a hátsón olyan 70%! ha valakit érdekelne akkor rikítson! nem drága píz!
valamint tankok
hütök
villabefogók
lengövillák
WP gátlok
70 660 5261
vagy nem
én egyszer végig tolattam egy ifával budapesten kéttengelyessel, tükör nélkül, csukott szemmel éjszaka.