na de ha jobban csuszkol mint kéne akkor túlmelegszik és ha az olaj is viseltes akkor elforr és befog a fék... nekem ez megtörtént párszor.. igen sokat szoptam vele, majd vettem egy új féknyerget.
Azért ide írom a kérdésemet mert az én márkámnak a fórumja az húú na :D. Szóval abban kérném segítségetek, hogy mi okozhatja azt, hogy a féknyeregben kint maradnak a dugók. Szétborítottam már teljesen, kipucoltam , dugók minden. Jók a tömítések is. Új fékolajjal feltöltöttem , lelégtelenítettem , de ennek ellenére is behúzom a féket kijönnek a dugók, beáll a féktárcsához. Jónak is tűnik , de befog , és menet közben sem megy vissza a helyére. Szorul végig. Ötlet ?
Szevasztok!
Tényleg vicces egy kicsit az LC4 olajcsere körüli misztifikálás. Szokás szerint túl sok a szakértő...no akkor itt van mégegy!
A fekete meg a szürke blokk között lófasz különbség nincs olajmennyiség szempontjából. Ha jól kiengeded a fáradt olajat és max nívóig töltöd (mert ugye erről senki nem beszélt), akkor a 2,2-2,3 lityi simán belemegy.
A váz feltöltő furata meg 2002-ig kicsi (~8mm-es) és 2003-tól volt annyi esze végre a KTM-nek, hogy felbővítette. Így már a Giraffe által említett pöcsös olajos flakonnal is fel lehetett tölteni. De 2002-ig csak vékony feltöltővel megy a buli.
NA!
mit kínlódtok lófasz elcénéggyel...fel kell dönteni az oldalára és a váz oldalán levő 16 os lukon ha jó a pilóta helikopterről belelöttyinted azt a 6 decit egy pillanat alatt...és kész...
A Castrolos flakonnal meg 30 másodperc. Egyébként bármelyik gyógyszertárban kapni fecskendőt. És a blokk oldalán van szintjelző ablak, így úgy is annyit kell bele tölteni, amennyit 'kíván'...
a magyar,az osztrák és a német sem tudott segíteni... elkeseredettségemben írtam angolul egy levelet az olasz brakingnek.. és jött a válasz http://www.braking.com/it/cata... csak időközben vettem még egy ilyen nyerget...de sebaj, lesz kettő
Dejó hogy gyorsan átdobtam az enduro kerekeket.Olyat mentem az erdőben hogy ihajj Még a zuhéé is elkapott.Jól szarrááztam de nagyon jó volt újra terepen menni
csak kiváncsi vagyok neki mikor van abajság..