Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudnál feltölteni egy fényképet erről
szerintem se..
nekem is ledes van rajta már rég..és fasza,,,
Szerintem nem...
a ledes cucchoz nem kell valamit módosítani az elektronikán hozzá (fesszabályzó, ilyesmi)?
akkor ez csak az a fekete színű rész, semmi más.
Egy lámpatartó farokidomom van, zsír új. A lámpa elég combos hozzá, mert ledes...
Holnap megnézem, de nem egy ismert típus. 4-5 Ah méretben van, meg egy nagyobb. De az összes méretben majd 2-szer annyit tud, mint a hagyományos, és teljesen gondozásmentes...
Most értem haza...nincs meg már a gyári, csak utángyártott van most. Gyárit csak rendelni tudok, de normál áron.
Giraffe, írtam egy emailt, meg sms-t meg hívtalak is.
Jelentkezz légyszi
Eladó a képen látható KTM 4 dugattyús féknyereg!
Hali!
Meg tudnád mondani a típusát?
Metzeler Új gumi ! Adatlapon az ár.
110/100-18
80/100-21
Hello! EXC-re kellene egy komplett hátsó világítás, mint amilyen az alábbi képen is van. Mennyibe kerül ez újonnan vagy esetleh nincs-e valakinek használtba? 2006-os modellre. Válaszokat előre is köszönöm.
Telefonon már beszéltünk de nem te voltál itt megnézni? (Halimba)
És az baj, ha több vagy kevesebb, mint a gyári akksijában?
Van olyan spirálcellás kínai, amiben meg 180 amper az indítóáram, és ugyanannyiba kerül...
bigaboy@citromail.hu
küldj képet infót meg árat
bigaboy@citromail.hu
küldj képet meg infót ja meg árat
Valaki nem tudja hogy FCR karbin a levegőcsavar hogy van optimális helyzetben?
Ha teljesen becsavarom mennyit kell kifelé tekerni?Köszike
Üdv!
tudtok esetleg valakit az országban akinek lehet bontott sx/exc 380-ashoz alkatrésze? Fontos lenne! Köszi
450 exc 2003-as nem érdekel? Elég jó karban van, reális áron meg lehet venni most.
Hello! Az lenn a kérdésem, hogy egy KTM SX 125-öt milyen gyakran kell szervizelni vagy hány üzemóránként? Előre köszönöm!
450-es esetleg?
hát köszönöm az infókat.akkor azt hiszem keresgélek tovább motor ügyben.
ha esetleg tudtok valami jó kis akkor szoljatok.