Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen Győri vagyok. Nem tudom melyik képre gondolsz,de a csapatból senki nem lakik barátin.
Amúgy a felújítás nem kevés lóvé,200-300 ezer között. Nagyban függ attól mit kell cserélni.
480 órával vettem az enyémet, semmi hangja nem volt. mentem vele 80 órát és hajtókaros lett pont a szezon közepén.

200-250 környékére minimum számolhatsz ha igényes felújítást szeretnél.
Ugyanabból a típusból (YTX5L-BS) a varta-nál az indítóáram: 30 A, a Yuasa-nál 70 A.
Ugyanaz a típus, de mégsem ugyanaz? Elég a 30 A?
te figyelj már győri vagy?mert én is.:)csak nem a baráti betyárokkal vadultok a képen?
mennyibe van 1 felujitás?mindenel 1 ütt amit szükséges kicserélni?
Enyémse zörgött,aztán egyszer csak hajtókaros lett.
szevasztok

egy kis segítség kéne 2006 525 exc 15ezer km el 7kilót kérnek érte ohne pappire.mikortól szorulnak ezek a vasak motor felujitásra?a hangja az pöcc nem zörög nem csörög csak amennyire 1 ktm nek kell.
Amúgy a tompított feszkó ingadozása is a sz@r akksi miatt van?
Még egy kérdés...az mitől van h időnként egy-egy nagyobb gázfröccs után a normálisnál lassabban esik vissza a fordulat alapjáratra?
Már megvan 2 éve! Természetesen 2-3 gázfröccsöt kap előtte, ahogy kell....de mondom rúgásra azonnal indul.
veheted a vartát...
két elemgyerek beszélget az ovodában ...

-szép a ruhád ! - tudom anyukám varta
Köszi!A gyári Yuasa és mondjuk egy varta akksi között van különbség minőségben? Mert árban majdnem duplája.
Voltam énis.
Helló! nem mentél ma motorozni? mentek innen!
akksi csere
üdv
Ktm 620sc-nek a gyári dobja az nyitott?
egy lc4 re akarom feltenni mer ami rajt van gyári dob az elég halk ráadásul kurva nehéz is.Ezzel az sc dobbal jobb hangja lenne?
kösz üdv!
Nemrég vetted esetleg?
Indítás előtt gázfröccs?
KTM-es szakikhoz lenne egy kérdésem:

Mitől van az, hogy hidegen önindítóval alig akar beindulni egy 2006-os 450 EXC? Tekeri tekeri, de nem indul...Viszont ha rárúgok egyet, akkor azonnal röffen. Lehet, hogy kuka az aksi és bár úgy tűnik h tekeri rendesen, de közben mégsem annyi kraftal hajtja, mint amennyivel kéne?
A másik amit észrevettem, hogy a tompítottam sem világít egyenletesen, olyan mintha ingadozna feszültség. Erre magyarázat?
Hozzáértő válaszokat várnék, fikázásokra nem vagyok kíváncsi...
Nem vészes, csak a blokkot kell széthúzni hozzá
Én mondjuk kidobnám belőle az egészet a pébe és használnám berúgóval...
És mennyire bonyolult kiszedni a szabadonfutót?
Meg érdemes hasznéáltat venni,mer ujan elég drága ahogy nézegettem
Pontosabban a fogaskerekének letörni a fogai (túl keményre edzették), legalábbis a 2003-2004-eseknél ez típushiba volt.
Az szokott.
Hello
Tegnap vettem egy 2001es lc4et és olyan problémája van hogy az önindító hajt rendesen meg beis huz de nem inditja el a motort csak nagyon ritkán ja és elég ronda hangja van mikor hajt.
Valaki esetleg tudna mondani valamit hogy mi lehet a baja?az önindítóba a fogaskerekek rendben vannak esetleg a szabadonfuto szarhatott be?
Sziasztok! Most szeretnék venni egy Ktm640 LC4-et 2002-es évjárat tudnátok mondani róla egy pár pozitív és negatív tulajdonságot? úgy hallom hogy nagyon strapabíró motor meg hogy erős is valamint hoyg kevés vele agond nagyon és 5000km-enként olajcsere... valaki megtudna erősíteni? :)
Előre is köszi.