Hát ja...én mondjuk szívem szerint építenék egy nekem megfelelő gépet...de reálisan végiggondolva a dolgot, sajnos kurvára nincsenek meg hozzá a feltételek
husqvarna sm 610! nem üzemórás,sztem szép is, van alkatrész hozzá,és van megjelenése is! biztos nem exc-t vennék utcára,attól,hogy 10-15ezer km-t megy baj nélkül...gondold el mennyit jelent az ha azt a 10ezer km-t ott mész vele ahova kitalálták...az erdőben! több év! de utcán ez nagyon rövid idő alatt belemegy...10óra az kb hetente akár 2x is belemegy... de legyen csak heti 1 olajcsere....kurva sok és felesleges!
most beszéltem pár emberrel akinek 450 ese van és az 1 ik aztmondta h ő 15000 km ment vele dugó cserenélül 10 üó- olajcsere és megy rendesen a másik srác meg aztmondta h 10000km ment vele ugyanígy gond nélkül
szóval lehet bepróbálom.. lesz ami lesz alapon mert mindig 1 ilyen motort akartam
Ilyen paraméterekkel csakis üzemórás gépet kapsz!A szervizelés meg attol függ mennyit használod a gépet.egy 2006-07-es EXC 450 vagy 525-be 5-600üzemórát is bele lehet verni ha hozzáértő kezek közt van tartva!De ígyis úgyis költségesebb mintha egy utcára való motort vennél!
értem csak nekem a következőek lennének a fontosak:
-40-55le körüli teljesítmény
-ne legyen üzemórás vagy ha az is akkor ne kelljen rá vagyont költeni évente
-könnyű (100-130 kg)
-supermoto
-2006-08 körüli évjárat
pl:husqvarna 510 sm?
Utcára egyik se való Ne üzemórás gépet vegyél szerintem ha utcán akarsz motorozni mert hamar beleugrik az üzemóra!RXV meg egy betegágy motor olyat főleg ne!Látod a többi enduróhoz képest jóval olcsóbb ami nem véletlen.Én LC4-et vennék abbol is SMC-t vagy SXC-t SM szettel!Akorl jogsival meg elvileg egyiket se lehet vezetni!De biztos van belőle folytott papíros.
hello!
én most kezdek nagyobb motorokkal motorozni és hamarosan meglesz az Ak jogsim és azt szeretném kérdezni h ti melyik motort ajánljátok 530 exc vagy 450 exc? legfőképpen városban szeretném használni a gépet, a legelején még 250 exc-f ben gondolkodtam csak az a baj h az túlságosan szervízigényes abban reménykedem h a 450 es vagy 530 as tovább bírná..
de ha van más motor amit ajánlanátok nekem akkor azt is szívesen venném (pl aprilia sxv 450)..
Tünetként azt vettem észre,hogy talán olajszagú a kipufogó füst,akkor megálltam,láttam nyomja az olajat,beindítottam aztán már csörgött is. még egy kicsit mentem vele,ugyanúgy húzott is a gép,de aztán megálltam inkább. Kiváncsiságból még egyszer beindítottam,akkor meg már brutálisan csörgött.
Vidéki vagyok,Somlóról jöttem Pestre és a Biatorbágyon robbantam le,úgyhogy a mocit is úgy könyörögtem be egy telephez,úgyhogy elég macera,de annak örülök hogy ismeritek a srácot.
szóval lehet bepróbálom.. lesz ami lesz alapon mert mindig 1 ilyen motort akartam
1500 Ft. Posta ok!
smiley0225@freemail.hu
-40-55le körüli teljesítmény
-ne legyen üzemórás vagy ha az is akkor ne kelljen rá vagyont költeni évente
-könnyű (100-130 kg)
-supermoto
-2006-08 körüli évjárat
pl:husqvarna 510 sm?
én most kezdek nagyobb motorokkal motorozni és hamarosan meglesz az Ak jogsim és azt szeretném kérdezni h ti melyik motort ajánljátok 530 exc vagy 450 exc? legfőképpen városban szeretném használni a gépet, a legelején még 250 exc-f ben gondolkodtam csak az a baj h az túlságosan szervízigényes abban reménykedem h a 450 es vagy 530 as tovább bírná..
de ha van más motor amit ajánlanátok nekem akkor azt is szívesen venném (pl aprilia sxv 450)..
Van egy Betám...1997-es,vizes,6 seb 50ccm.Mindenki mást mond...mi az igaz?Ktm blokkos v Minarelli?
KTM Enduro Comp dzseki eladó