Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani , szerintem csak egy feltétel hiányzik neked !
sziasztok motor vétel előtt állok és kellene egy kis segítség mi a véleményetek erről?
Hát ja...én mondjuk szívem szerint építenék egy nekem megfelelő gépet...de reálisan végiggondolva a dolgot, sajnos kurvára nincsenek meg hozzá a feltételek
Kb
husqvarna sm 610! nem üzemórás,sztem szép is, van alkatrész hozzá,és van megjelenése is! biztos nem exc-t vennék utcára,attól,hogy 10-15ezer km-t megy baj nélkül...gondold el mennyit jelent az ha azt a 10ezer km-t ott mész vele ahova kitalálták...az erdőben! több év! de utcán ez nagyon rövid idő alatt belemegy...10óra az kb hetente akár 2x is belemegy... de legyen csak heti 1 olajcsere....kurva sok és felesleges!
most beszéltem pár emberrel akinek 450 ese van és az 1 ik aztmondta h ő 15000 km ment vele dugó cserenélül 10 üó- olajcsere és megy rendesen a másik srác meg aztmondta h 10000km ment vele ugyanígy gond nélkül
szóval lehet bepróbálom.. lesz ami lesz alapon mert mindig 1 ilyen motort akartam
Ilyen paraméterekkel csakis üzemórás gépet kapsz!A szervizelés meg attol függ mennyit használod a gépet.egy 2006-07-es EXC 450 vagy 525-be 5-600üzemórát is bele lehet verni ha hozzáértő kezek közt van tartva!De ígyis úgyis költségesebb mintha egy utcára való motort vennél!
KTM 4T kipufogódugó eladó!
1500 Ft. Posta ok!
smiley0225@freemail.hu
biztos akad 1 ilyen motor valahol..
Magyarul baszni is akarsz meg szűznek is maradni - el kell keserítselek: nem fog menni!
értem csak nekem a következőek lennének a fontosak:
-40-55le körüli teljesítmény
-ne legyen üzemórás vagy ha az is akkor ne kelljen rá vagyont költeni évente
-könnyű (100-130 kg)
-supermoto
-2006-08 körüli évjárat
pl:husqvarna 510 sm?
Ja vagy azt!
Utcára egyik se való Ne üzemórás gépet vegyél szerintem ha utcán akarsz motorozni mert hamar beleugrik az üzemóra!RXV meg egy betegágy motor olyat főleg ne!Látod a többi enduróhoz képest jóval olcsóbb ami nem véletlen.Én LC4-et vennék abbol is SMC-t vagy SXC-t SM szettel!Akorl jogsival meg elvileg egyiket se lehet vezetni!De biztos van belőle folytott papíros.
DR-Z 400 SM
hello!
én most kezdek nagyobb motorokkal motorozni és hamarosan meglesz az Ak jogsim és azt szeretném kérdezni h ti melyik motort ajánljátok 530 exc vagy 450 exc? legfőképpen városban szeretném használni a gépet, a legelején még 250 exc-f ben gondolkodtam csak az a baj h az túlságosan szervízigényes abban reménykedem h a 450 es vagy 530 as tovább bírná..
de ha van más motor amit ajánlanátok nekem akkor azt is szívesen venném (pl aprilia sxv 450)..
Üdv néktek!
Van egy Betám...1997-es,vizes,6 seb 50ccm.Mindenki mást mond...mi az igaz?Ktm blokkos v Minarelli?
Nahát nálunk robbantál le?Szolhattál volna Bugicnak segített volna
ha ugyanúgy húzott, akkor nem biztos hogy nagy a gond.
Tünetként azt vettem észre,hogy talán olajszagú a kipufogó füst,akkor megálltam,láttam nyomja az olajat,beindítottam aztán már csörgött is. még egy kicsit mentem vele,ugyanúgy húzott is a gép,de aztán megálltam inkább. Kiváncsiságból még egyszer beindítottam,akkor meg már brutálisan csörgött.
hajtottad nagyon? mi volt a tünet?
Vidéki vagyok,Somlóról jöttem Pestre és a Biatorbágyon robbantam le,úgyhogy a mocit is úgy könyörögtem be egy telephez,úgyhogy elég macera,de annak örülök hogy ismeritek a srácot.
Jó arc és ami fontosabb, hogy még ért is ahhoz amit csinál