Hali
Az lehet,hogy egy 2004-es SXC 625-ön csak berugókar van gyárilag?
Mert nézegettem párat a neten és azokon volt önindító is
Meg mennyire strapabíró gépek ezek azt tudom hogy lc4 blokkos ugy hogy olyan szar nem lehet
válaszokat kösz előre is üdv
Nem tetted hozzá a lényeget: Biliárdgolyóval a szádban!
Nem vitatom, sokkal ügyesebben mész motorral, de ez nem volt kérdés...
Kezdett már előjönni a kisebbségi komplexusod!
A hozzátok a bénát pedig a ponyvaregényben volt, Zed boltjában (ha nem ugrott be hirtelen).
hát ja de ha nem is original ktm et teszel bele...12 -13 ért ..hanem ezt a másik profinak tűnőt 7-8 ezerét és két három esetleg négy évig elvagy vele akkor szerintem a kényelem a biztonság a vezethetőség stb....bőven éri a pénzt ...
mert emberek megvesznek kétmilláért motort mert az milyen profi és nyolcezer forintot megspórolva lesüllyesztik a legvadabb versenyendurót kutyaszar szintre ...
pont az apróságoknak tűnő dolgok összessége adja meg egy profi cucc profiságát....
Zoli kéne a kuplung nyomórúd! nem tudom mikor vagy a boltban,hívni is mikor hogy lehet téged ezért hátha még olvasod! szóval kell kuplung nyomórúd sx 125 2004! amikorra meg lesz jelezz és adom a címet!
az átlagos váltóbowdennél kettő halálos nagy baj van ...
1. sprődebb és nehezebb vele a gáz ez inkább csak óriási probléma mint halálos......persze ez hosszú távon nem lehet gond mert kiszőrösödik hamar a kanyarulatoknál ...és el is érkeztünk a kettes számú bajhoz ami inkább a halálos....a szörösödésből következik..hogy felakadhat és mondani se kell.. itt a szőrösödés a bringabowdeneknél azért jön hamar mert nem sodrottak a drótszálak ...és hamar kikandikál az eltört szál a kötegből....
ezt tetézik még a nagy spórolósok hogy csak húzóra tesznek egyet a "minek másik" szlogen alatt....csak még nehezebb húzni ....aztán sziklafalon ejtőernyőznek motorral....
Ezzel mindenki így van, ha a belső szakad, vagy rojtozódik csak ki. De ha megtörik a külső, vagy a markolatnál eltörik a műanyag, akkor nem érsz semmit a váltóbowdennel...:D
itt a motor esetleg ha valaki tud rola valami infothttp://www.kepesmotor.hu/ktm-k...