Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy szórom! Neked akarok jót! A múltkor is mennyire élvezted,mikor a korbács nyelét elhelyeztem különböző testnyílásaidban!
Pont azért írtam!
Ezen spórolsz, bezzeg a szexuális segédeszközökre szórod a pénzt!
. .
Na ja lehet olvassa azt nem kapsz többet kedvezményt semmire
Öööö,ja tényleg komplettan kellene megvenni.
Nem akarom az Ákos üzletét rontani.
Ja de ez bowdenházzal mindennel cakk pakk ennyi.Ha csak bowdent kell cserélni akkor én is bringa boltba venném.De inkább kicserélném én is cakk pakk
Rá csörög az auneres ákosra aztán hoznak KTM-hez is szerintem.Majdnem fele annyiba van mint a gyári!
Én bicikli boltban vettem váltó bowdent,meg univerzális véget hozzá.Az egész volt vagy 1000 forint. Két éve van benne a motorban lassan,és semmi baja. Pedig azóta már meghúztam egypárszor a gázt.
Csak nehogy a hosszával legyen baj...
Helló az lenne a kérdésem hogy hány üzemóránként kell szervizelni egy exc 250-et?
kétütemű váltókar 2001 48 euro

gondolom 2001 tőlm jó .....
nem tudom, de ez a cikkszáma rajt van a karon is.: -54734 031000
Itt kedvezőbb áru a cucc!Husabergre találtam de szerintem ez jó lesz a KTM EXC 4T-re is
http://www.aunergyor.hu/alkatr...
Ha 2007-es 300 exc-re jo,akkor 5000-é az enyém!
50 euro
Köszi a válaszokat!
16 körül...
én most vettem az 525 höz, kis híján 16e pénz volt
Sziasztok!

Tudja valaki mennyibe kerülhet egy gyári gázbovden (komplett) 2003-as 4 ütemű 250-es EXC-hez?

Üdv
Szia!
Nekem van eladó első Excel ráfom.
06 20 987 83 37
nem lehet hogy cagiva w8 nak a tankja annak volt ilyen formája és színe gyárilag
szia Bálint!

2005-ös KTM EXC-hez jó?
De szép a kezed öreg!menj inkább a strandra !
elado gyári KTM váltokar 6 pénz
egyébként bocsi de valaki nem tudja véletlen milyen ktm tank lehet ez? mert idomok alapján se tudtam beazonosítani valaki aztmondja exc valaki meg hogy lc4 nekem sajna nem volt egyiksem ezt egy cagiváról szedtem le