Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, de a 6nap 3műszak mellett elég necces időt szakítani mindenre. Főiskola, család, barátok, kapcsolat, motorozás... (és még így is a motor az "első") Na mindegy, nem vitatkozni akarok. ;)
Szevasztok eladó lenne egy ktm tank 18literes akit érdekel irjon email címemre b.robi91@freemail.hu
jeeee..
A gyárnál ahol te dolgozol,biztos kötetlenebb,de azért arra ne vegyél mérget hogy kevesebbet dolgozok mint te. Nekem azt mondták egyszer,hogy mindenkinek arra van ideje,amire akarja!
70/660 52 61 bocs elirtam
de ha működőképes és elvállalod inkább neked adom azt 2ezret,mint másnak... meg motorozom egy jót
Csak mert annyira mondtad, h nem járok ki motorozni. Biztosan kevesebbet kell dolgoznod, vagy kevésbé kötött mint az én munkám. Én ezért járok ki kevesebbet. Ettől nem szeretek kevésbé motorozni mint te, vagy itt bárki más!
az baráti, 200 fölött van csak egy igényes felujítás is... ha 2 héttel előbb van akkor nem is kezdek bele az enyém rendbe tételéhez...
260 o üzemora
21000km és olyan 415üó-van a régi motoromba, és semmi baja eddig :)
Most beszéltem a jelenlegi tulajjal, és utcán használja sm-szettel

Még legalább ennyit
én a nyíregyházi ktmnél csináltattam, ők intéztek mindent. a neten itt találod meg őket: http://motorsport2006.hu/. majd elmondanak mindent, amit tudni akarsz.
Tudsz egy olyan helyet mondani v web címet ahol foglalkoznak nicasilozással?
A megadott számon(06 70 8805261) nem tudlak hívni :(
az 525 blokknak mi az ára?
mert nem sok helyen tudják jol megcsinálni +sose lesz olyan mint a gyári 10 böl 9 X plusz a kis 25 ös blokk má nem birja el a nagyobb hengert hosszu távon minden nyulik majd meg törik benne nem éri meg
Eladó
525 EXC komplett blokk felujitva 2007
EXC 300 2006 tank
EXC villahiid gyári öntött komplett alsó felsö
SX 250 tank 2005
SX 250 2T hütök
EXC 250 váz komplett
SX 450 1.fék brembo komplett alja teteje
EXC Fékpedál
Kormányszivacsok merevitü nélküli kormányhoz
Renthall,Racetech
exc 1,keréktengely
EXC 2T ujszerü hátsó lengövilla
WP pds rugók 2005-2006
villabefogók
XC 250 2006 komplett blokk karbival gyujtással
légszüröházak
mezek,meg sokminden szar
vagy legalábbis hasonló áron van.
az újranicasilozás miért ne lenne jó? nekem is úgy van megcsinálva a henger eddig nem volt vele bajom, lekopogom. vagy esetleg arra gondolsz hogy nem mindegy, hogy ki csinálja. ráadásul ahogy én tudom egy 25-ös esetében nem is drágább, mint a hüvelyezés.
nem éri meg mert max hüvelyeztetni tudod az meg sose lesz olyan mint a gyári az ujranicazilostatás sem megoldás nagyon, 144 re felfurod azt meg hosszutávon nem birja majd a fötengely se semmi elöbb utobb széthullik tapasztalatbol mondom nem éri meg mókolni van jobb megoldás is
nekem van uj 125 hengerem ha érdekel hivj fel de van komplett blokkom is ha érdekel 70 880 52 61
én vinném.. csak nem óhajtanak fizetni a házunkért.. ha elintézed őket hozom is
nem baj az, a pina szorítson ennyi a lényeg
nem megy ez nekem.

link
Hali!
Ha valaki 640 SM-et venne!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc_4-e_supermoto
-4823674
XL megvan még a vágó gép, de elég leharcolt már szegénykém... de szerintem van egy jó pár hely pesten ahol vágnak gumit