Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van...adj egy mail címet, és elküldöm holnap a képet róla....
Helló! ktm lc4 supermoto 4 dugattyús féknyereghez keresek féktárcsát ha valakinek lenne irjon használt is jó!
de...... rajtszám

amúgy gyárilag ez..ill. amit kérdeztetek biztos ,hogy önindítós volt ...legalábbis a kapun úgy hozták még ki mattighofenbe
Eladó bontásból

EXC 250 váz hibátlan
lengövillával
WP pds hátsó gátló
villabefogók
hütök
tank
SXF 450
komplett 1.fék
1.keréktengely
villahidak alsó felsö
SX 250 tank
váz komplett
lengövilla
WP hátsó rugó
hötök stb
szerintem abba a motorba nem nagyon vannak már számok..se a vázon se a blokkon
Igazad volt ez téllleg egy smc enduro kerekekkel a hátsó lengővilla is teljesen más mint az sxc-n meg a dekni is. Az első tárcsa is smc-n volt sztem
Kérdezd le az egyedi azonosító jelzéseket, és kiderül, hogy milyen motor is ez éppen...
De most komolyan lehet ez gyári sxc ha nincs rajt önindító?
Meg valóban 2004es?
Hát nem.
Akkor az már sxc
Vagy akár egy lopott 660 SMC, enduro kerekekkel (esetleg futóművel)...
Azért ne túlozzunk
valami összemókolt csoda, ki tudja hányadik blokkal a vázában...
Akkor ez most mi?
Azt mondot 2003 tól mind önindítos akkor ez nemtudom mér nem az pedig tuti hogy sxc mivel szürke blokkos
2001-ig volt 620 SC, 2002-ben 625 SC, ez volt az utolsó önindító nélküli enduro LC4.
SXC 625 meg 2003-tól van és mindegyik önindítós! Viszont a 2003-as modell még tuti kis olajkörös (a 2004-es talán már nem, de ebben nem vagyok biztos).
660 SMC végig csak berúgós, de 2004-től asszem az is nagy olajkörös lett.
a blokk ugyanaz,csak rövid az olajkör. nincs önindító,akksi és a sallangok. legalább azok nem romlanak el..
Még annyi hogy minden másba megegyezik az önindítós változattal meg érdemes megvenni egy ilyen önindító nélkülit?
többet nem kérdezek ígérem kösz szépen az infokat
nem mind. lc4 640 hosszu olajkoros oninditoval.sxc 625 rovid olajkoros akksi es onindito nelkul. a 660smc is ilyen.
De akkor a többi sxc mér önindítos mind?
ezt beszétül tegnap főnök! biztos rövid olajkörös mivel sxc, mint a 400asom,szóval csak berugós
reed reles kabelt hoztam el a 400asrol.ezen nem reed reles van hanem vmi mas. amit mondtam h 3vezetekes.a reed az csak 2eres. szoval lehet hogy mas magnes is kell hozza?(vettem mar sima magnest de azzal nem mukodik)