Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van rajta a segédvázhoz ugyanúgy rögzitési pont!Max ott lehet a gond hogy ez szélesebb mint az újabb 2004-től gyártott!A csavarhelyek biztos stimmelnek!
Nekem gyanús hogy nem lehet felszerelni.az elején nem látom a rögzítési pontot, ahogy Giraffe is írta, a segédvázra is fel kell csavarozni.
Micsodi ami a képen van ledes?Ez van a képen és ez nem ledes De leszarom hogy ledes vagy nem ledes!Van egy 2004-es elötti hátsólámpám ha kell eladó!
Ami a képen van...jól mondod...de a képen led-es van...
Ja amúgy marha egyszerű a dolog!2-3ezer forintért lehet kapni jóminőségü! ledes izzót ami sima féklámpa foglalatos!Én már azt használok vagy 2éve
Zsiráf koma lesd meg mit is írt a srác először mit keres?
"Hello! EXC-re kellene egy komplett hátsó világítás, mint amilyen az alábbi képen is van. Mennyibe kerül ez újonnan vagy esetleh nincs-e valakinek használtba? 2006-os modellre. Válaszokat előre is köszönöm."
Bugic! Ez szerinted led-es lámpa?
Nekem van egy régebbi EXC-re való sárvédőtoldatom lámpával!Nem tuudom hogy fel e lehet szerelni a 2004utáni EXC-re
Ilyen mint a képen!
GD, bazdmeg...néha olyan egyszerű vagy, mint a faék! Ha van egy helyspecifikus lámpád, farokidomod, de nem akarsz kókányolni, akkor nem mindegy, hogy az univerzális szar mennyibe kerül?
Abból a sárvédő toldatból csak az az egy fajta van egyébként? Mert szeretném feltenni az indexeket is és azon nem láttam csatlakozási lehetőséget. Utcán is használom a motort egy keveset, amiatt is jó lenne.
Kétféleképpen: a váltóban, vagy a láncnál.
cshőő
ha van egy lc8 blokkom (990) ami adventurebe volt azt ha belerakom superduke ba vagy supermoto ba mennyivel lesz másabb? vagy áttétállítással átlehet tenni vagy hogy működik ez? hogy lehet áttétet állítani?
Akérmennyire nem speciális, két éven keresztül hibátlanul működött a "barkács szakkörös" cucc...ja, egyébként eladó (a fekete idomszettel együtt)...de biztos csak a gyári a tuti, többi meg használhatatlan...és különben is az én anyukámat, amiért segíteni próbálok
GD, már megint belekotnyeleskedsz. A KTM-nek speciális a hátsó sárvédő toldata, mert a vázhoz is van csavarozva...ez most nem a barkács szakkör...
Ilyen Parilla, RMC stb. bótokban 5-6e körül kapni LED-es hátsólámpát sárvédőtoldattal együtt. Csaxólok
esetleg leforditva magyarra? enduro első sárvédő fekete szinbe menyibe kerül ?
Hivatalosan sosem volt magyar belőle...
helló! valaki nem tudna KTM lc4 640 adventure kézikönyvet lehetőleg magyar legyen! kösz
Hát ja, én is amiatt akarok ledeset, mert előző motoromon szinte havonta cseréltem az izzókat. Igazából megvan még a gyárija is, az a szép nagy kockalámpa , csak abból hiányzik a foglalatom, csak a búrája van meg, és akkor nem költenék arra, hanem egyaz egybe cserélném. Így foglalat nélkül mennyit érhet, ha eladnám indexek is vannak rajta, azok jók.
a 2006-os az sima lámpa nem ledes... amit te linkeltél sárvédő meg ledes lámpa az nem 2007- utánié már?
Én is azért álltam le vele, meg eladtam azt a motort, amire akartam. De nem sok az, ha hosszútávra tervezel. Sosem ég ki, nem tud beázni, stb.
Kösz a segítséget, ennek az ára jó lenne, de a lámpát kicsit sokallom annyiért.
esetleg ha valakinek akadna ilyen kipufogó vége azt szívesem venném

üdv
Ez maga a sárvédő rész, és ehhez kell még a lámpa. Ennek 3.590,- az ára, a lámpának meg 19.460,-
helo.keresek ktm 990 muszerfal takaro plexit,vagy egyben muszerfalat