Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Jobban jársz,ha egészben veszed meg ,nem kell minden 1es alkatrésszel külön bajlódnod!Mert a KTM az KTM!
De ezt Te is tudod,csak nem tetszik a színe?!
Na holnap ébresztelek!
mér nem cserélsz ráfot? ez a 2,5 sanremo nem egy vészes összeg, de asszem a 3,5-re is 31e ft mondott nekem a Koch Feri
szóval akkor hajtókar, henger, dugó, csapágyak, és ki tudja lehet hogy szelepek is.
ráf cserés gyári ktm elsőkerék, zsírcsapágyakkal szimeringel tárcsával, távtartóval, tengellyel eladó. gecso89@freemail.hu- tégy ajánlatot
nem túl szerencsés. ha érdekel,akkor ma indult ebayen egy jónak ígérkező aukció. mondjuk szerintem nem lesz 1000euro alatt...
helló! KTM 640 adventure tank matricát keresek! ha valakinek lenne vagy ha tud valahol jelezzen kösz
Szeva. Sajnos a hajtókar szétküldött pár fontosabb dolgot,úgy néz ki,hogy az egész blokk kuka.
az e-mail címedet meg tudod adni alkatrésszel kapcsolatban?
vagy küld el légy szíves erre: kimir77@freemail.hu
na?
Sziasztok eladó sm felniszett 3,5 és 5 coll méretben gyári behr!
119 000ft!
30 605 6883
Nem a ledarálása a nagy show. Hanem megtervezni a lapátozás profilját. :)
Persze, hisz ezt is azzal csinálták. Csak amire megíratod a programot, a gatyádat is ráköltöd...
Néztem a Boyasen-t nem-e véletlenül gyárt! hát csak a Berghöz nem, majdnem mindenhez gyárt power water pump kittet! szerintem egy jó cnc-n vagy cnc-s meg tudná csinálni! na köszi szépen!
Passzolom,de rohadt erős az biztos
hát na... annyi éves vagyok, amennyi. de amúgy attól még jó, hogy már nem gyártják?
Valahogy éreztem a képre kattintva,hogy még 20 éves sem leszel
Ezt egy nagy német KTM tuning cég gyártotta, de már nem csinál ilyet...
Sziasztok!
A holnapi nap lehet hogy megvásárolnék egy ilyen fenevadat! Pont ezt itt : http://motor.hu/motor_vpage.js...
Esetleg valaki megtudná-e mondani, hogy ez a motor hanyas évjáratú, mármint hogy valójában, és hogy tudtok-e esetleg valamit konkrétan ezzel a motorral kapcsolatban? Esetleg nemvolt valami komolyabb baja, amit itt megosztott volna veletek az előző gazdája, vagy valami? Válaszotok eléggé fontos lenne, és Előre is köszi!
660 SMC mint nekem
plusz még az ülést is lekell cserélni...
helló irtam neked emailt olvasd el!
Akkor azt mondod, hogy nem jó a Husaberg FE-hez ? 04 sok minden pedig meg egyezik a KTM-el! milyen márka ez a lapát ki gyártsa? csak hogy keresem! köszi!
Elirtam csak sima SX450
Kösz szépen!
2007-ig ugyanaz....