Helló!Gerecse Motornál rendeltem egy karburátort Keihin PWK 39 és mondták,hogy persze van meg minden küldik is ..De persze Keihin PJ karbit kaptam.. Ez jó KTM EXC 125-ös motorra vagy küldjem vissza minél előbb ?
császtok!tanácsot kérnék tőletek...az mitől lehet hogy az első kerék elmozdul jobb v balra, pedig a villa befogók le vannak húzva rendesen... (EXC 450)köszi előre is...
Onnan hogy megkérdezed azokat akik nálad okosabbak.Ezek az emberek elég sokan is vannak!
Az lehet hogy nem vagyok olyan mint Burúsz Vilisz,de megtudom nyalni a szemöldökömet!
Szerinted a 125-ös henger felfúrható 144-re? Mert ilyen köbcenti tudom h van KTM-be. A másik prózai oka h ekkorára kéne h kicsit karcos is lett a henger fala. Köszi!
zoozee!
próbáltalak hívni a nyomóruddal kapcsoltban! kellene a segítséged,amikor tudod rendeld meg a cuccost,és ha megvan küldheted! ktm sx 125 2004 kuplung nyomó rúd! 178x7 méretű,ahogy beszéltük! az a baj nem tudom mikor lehet téged elérni... de rendeld meg a boltba,aztán ha megvan egy üzenetet dobsz én meg küldöm a címet! ha van valami kérlke jelezz! köszönöm
Amúgy ezt nem értem, mitől jobb egy "tuning" kuplung kosár? egy párszor már láttam fórumokon, hogy cserélgetik a gyárit tuningosra, de az könnyebb vagy mi?
Nem tudom, mert nézegettem a neten új kosarat, azon nem volt fogaskerék. Persze nem biztos hogy valódi kép volt alatta, lehet hogy csak illusztráció...
És vissza is kanyarodtunk az első kérdéshez, nem tud vki service manualt?
:-)
És mondja vki hogy a történelem nem ismétli önmagát...
Az lehet hogy nem vagyok olyan mint Burúsz Vilisz,de megtudom nyalni a szemöldökömet!
Régen a versenyeken vágtál gumit. maradt hozzá vágó géped? Kéne egy kis minta nekem... vagy ki tud vágni?
Ha valakinek van eladó ktm elsó exel felni kompletten vagy csak ráf ( -J 21x1.60) akkor engem érdekelne.
Te sem vagy okos...
Meg szép sem, bár az nem olyan nagy baj!
És csak 450 az ára, még marad is pénzed.
próbáltalak hívni a nyomóruddal kapcsoltban! kellene a segítséged,amikor tudod rendeld meg a cuccost,és ha megvan küldheted! ktm sx 125 2004 kuplung nyomó rúd! 178x7 méretű,ahogy beszéltük! az a baj nem tudom mikor lehet téged elérni... de rendeld meg a boltba,aztán ha megvan egy üzenetet dobsz én meg küldöm a címet! ha van valami kérlke jelezz! köszönöm
2005-ös 450 KTM EXC-hez keresek:
- 2006-2007-es gyári matricás hűtőidomot
- gyári ventillátort (kompletten kábellel,gombával)
- LCD kijelzőt (az új fajta hosszúkásat, konzollal)
- hűtővédőt
Árulom a motoromat ha esetleg valakit érdekell 70/511-43-13
Na akkor most hülye vagy,vagy hülye vagy!
A gyári 500eur környéke,de majd a zé megmondja az árát.
?
Köszi Okoska!
Az is lehet hogy a kép valódi volt,csak te nem láttad rendesen,mert tiszta csipa volt a szemed!
És vissza is kanyarodtunk az első kérdéshez, nem tud vki service manualt?
:-)
És mondja vki hogy a történelem nem ismétli önmagát...