Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet alufelniket teszek majd bele... majd kiderül
KTM Behr felnik gyári tárcsák gyári lánckerék fék távtartóval jó ha mentek 1000Km-et összesen.De nem adom majd bagóért úgyhogy szerintem találsz majd olcsóbbat
szia,mi pénz a kipuf?
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Pár darab alkatrész eladó!
milyen szett mennyiért? kéne a 400asba is majd.
vhol volt linkelve de már nem emlékszem hol csak arra hogy kurva drága...
Attól is függ mire és hogyan akarod utcán használni. Arra amire a drz-t használtad nem jó, költséges és kényelmetlen is.

Én 2-3 órát szoktam (amikor működött) vele bohóckodni a városban a többit meg endurózni.

Hosszú távra meg ide oda rohangálásra nem jó, azaz inkább úgy mondom hogy arra túl költséges.
amúgy hol/honnan lehet venni ilyen narancs víz/benzin csöveket? ha valaki tudja segítsen pls.. :)
ezt mondtam okoska hogy vegyen 10.9 est az biztos jó :)én ilyen humoros csávó vagyok.. :S
Én egyszer használtam. 120 km-et tudtam menni vele, és azt mondtam, hogy soha többet...nem utcára való, de kinek a pap, kinek a paplan...
hello!
Exc-t inkább terepre vegyél ne utcára!Kár utcán beletenni az üzemórát!Én most rakom vissza a cross kerekeket mert egy kutyaszar az utcai motorozás!El is adom a szettet a faszba Szóval LC4-et vegyél utcára ha KTM.Ja amúgy meg 15-20óránként olaj olajszűrő és a végsebesség áttételfüggő!
Hello,
A véleményeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban hogy használ-e valaki ktm exc 450 vagy 525 exc sm szettel útcán?
Ha igen mennyire jó nem túl szervízigényes mennyire kell a blokkjához nyúlni?Hány km-erenként kell olajatcserélni?Milyen az utazósebessége meg a végsebessége?
A válaszokat előre is köszönöm.
14.270,- a listaára, 12-ért odaadom, ha kell...
ajmár olyan negatív vagy jó sofőr sose fékez, csak vissza kapcsol.

adok neki 10.9 es 14 es hengerfej csavart abból esztergán tud csinálni M6-ost, és az esztergályos biztos olcsóbban megcsinálja, csavaronként csak kb 6db kés ég el
ára?
mert menni azt mindegyik annyira akar pedig még az életben nem volt soha sürgős dolga .. de nehogy egy forintot is kelljen adni valamiért..jahh a megállásért meg pláne...ha az indulásra is alig volt lé...
csak el ne üsse a gyerekem ilyen spórolós madár mert lehet mérges leszek..
Fudejovagy?! Valamiért a gyárban 10.9 szakítószilárdságú csavarral tervezték meg ezt a rendszert a közbenjárásom nélkül is. Voltam már olyan supermoto versenyen, ahol 180-as tempóról lassítottak egy szűk forduló előtt, és ott elég nagy igénybevételnek volt kitéve a fék, így az a 6db M6-os csavar is. Mivel a KTM gyár is a maximális igénybevétel figyelembevételével tervez - nem külön Józsikának Karakószörcsökre - így ezzel szerelik és pont. Mielőtt megint rákontráznál, hogy te csak poénkodni akartál, inkább gondolkozz, mielőtt beszólsz. Engem meg nem különösebben érdekel, hogy ki és mit tesz be helyette, hisz jobb esetben sem nekem kell ápolnom majd őket.
Nekem van egy felújító szett, ha kell...
Szia,összekötő nélkül 50-est adnék a dobért, EXC-re kellene. 20/4596979.
ktm bótba... 10 forint környéke egy szett...
Hi!
Magura felső kuplung munkahengerhez hol lehet felújító szettet kapni, mert szivárog belőle az oil.
Giraffe, az utángyártott gomba megvan még?
Hát olyan 1.8 lehet benn kb abbol fél liter a vázba.
De nem ugyvan hogy ha a blokkbba öntöm mindet akkor felhordja mindenhova.Ja meg olyan 40km mentem vele és a nívonál még mindig a maximumom van.Most már télleg nemtom mivan
ne mond nekem h mondjuk a 8.8 as eltörne.. de akkor vegyen 10.9 est.. bmw k féknyerge is azzal van felfogva.. de te 140 nél elszakítanád nem?.. :S