Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amennyit ő megy,tíz év után kell még csak olajat cserélni benne. A dugó meg akkor kopik el,mikor az első nyugdíjat viszik neki.
Van az a pont amikor nem gazdaságos felújítani. Ha tegyük fel összeakad a váltó meg hajtókaros lesz vagy szarrá kopik a henger, akkor nem érdemes rákölteni az árának a 80%-át. Vagy csak úgy ha megmarad 10 évig még.
Látod, amit leszaroztál EXC 200-at, abban 10 órája volt (tényleg) cserélve minden...
Hehe, köszi. De nem érdekel, csak abban hiszek, amihez magam megveszem az alkatrészt és jó szerelő rakja össze előttem. Gondolkoztam rajta, h eladom és veszek másikat, de inkább kicserélek rajta mindent, akkor tudom mi van benne.
Tudok egy jó állapotút olcsón. Vedd meg és marad 1 donornak!
Valószínű...
A kuplungkosáron hátulról van egy nagy fogaskerék. Na annak kellene.
Ahogy Levi írta, minden
Az első sárvádő csúcsa és a féklámpa között minden!
Igen tudom hogy makulátlan állapotban van!

Minek kell a cikkszáma? Hátha tudom fejből!
Már szétszedtétek? Mi szar benne?
Rosszabb? Teljesen rendben van rajta minden, ezt te is tudod...
Csak kellene egy alkatrész cikkszáma.
Lábad jobb már?
Vagy nézegetted már a faláb.hu webáruházat?
Csak mert egyszerre két exchez kell rendelni cuccokat, mindkettő totál generál... ami nem játékpénz már, ezért kérdeztem...
és köszi az infokat ;)
Amikor rendeltem minden oké volt és jött a cucc,csak elkeverte a karokat és onnan már nem tudtam vele beszélni,véletlen nem vette fel a telefont
És megbízható?
Én már rendeltem tőle
Mit akarsz szerelni? Hozzá ne nyúlj,mert csak rosszabb lesz!
Hát wössner dugóra 26.000ot mondott, hajtókarra szintén... az elég jó ahhoz képest, h győrben mindenhol 32.000 a W dugó
Csodák nincsenek, és legendásan olcsó, gyári minőségű alkatrészek sem...valamit valamiért...
Ezen most kivételesen jót mosolyogtam Egyébként abba lesz igen.
Jut eszembe, rendelt már innen valaki COMPONENT nevű hirdetőtől Veszprém/Nemesvámosról? Elég jó árakat ígért ktm alkatrészekre...
heló! ha az sm szettet lecserélem a motoromon endurora akkor a kilométer óra fog működni? digitális van rajta! kösz
Sziasztok!
2001-es exc 200-hoz kellene nekem service manual (robbantott ábra a gyengébbek kedvéért).
www.ktmcycles.com -ról szedtem le régebben, de már nem működik.
Segítsetek pls!

Köszi,
Ez az a nagyon jó vétel EXC 200-ba lesz? Bocsi, de ezt nem lehetett kihagyni...
Zéé mester!
Néhány ingyenes adatot szeretnék elkérni tőled!
2003as EXC 200 alkatrész infok:
-Főtengelycsapágyak típusa, ára (nálatok)
-Blokkban levő csapágyak típusa, "neve"(csak a görgős csapágyaké), ára
-Hajtókar ára (gyári)
-Főtengely, váltótengely szimmering típusa, ára (gyári)

Remélem nem bánod a sok kérdést így egyszerre, de új belet kap a motor. Sajnos
A perselyeztetés olyan 35 körül meg van, és a dugó még 25. Ez még csak 60 körül van így mindig...