Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor is fejenként 4 órát kell tekerni, 4 éve elő vettem a bicajt a polcról lemostam vettem rá 2 új gumit majd 1 hét múlva vissza akasztottam. Van szoba bicikli is de abba sincs több mint talán 20km
Üdv. Itt rákérdezek mert tuti h sokkal jártasabbak vagytok a témában mint én. Szeretnék venni 1 KTM 625vagy640vagy660 -at és most nem értem h mit és kb mennyit kell rá fizetnem. Ha valakinek hasonló kategoriás motorja van akkor az leírhatná h mennyit perkál ki a motorra és hogyan?(évente negyedévente stb ) Köszi
aha.... már ott is kéne lennie a cuccnak......
EXC 250 légszüröházam van komplett Twin Air szüröt adok hozzá ajándékba segédvázam meg ülésem volt de most vitték el de hivj fel 70 660 5261
Kishapsi! A 24 óráson 6 fős csapatok vannak, és a chipet kell mindig átadni váltáskor. Bár van páros, és egyéni kategória is, de azok biztos flúgosak...
zee mester!sikerült föladni a membránt?
Köszi ez nagyon fasza!
ott nem lehet sajnos
fúú kár :S És akkor ez már a biztos a 39-es ?:D mer edig 38ast mondtak -.- fú de jó,hogy nem rendeltem 38-ast :D És akkor a 39-esnek 40mm-es szívó torok ugye ?:D
ja lehet ...engem enged a dealernet miatt ....lehet civileknek nem engedik már
Már csak a 12-es (usa oldalon 11-es) modellekhez lehet
ktm com-on tucc asszem
sajna nincs külön egyenlőre ez a cucc ami neked kell.......ha lenne akkor sem lenne olcsóbb sokkal mint a komplett karbi ami
250 euro kb. most akcióban a 350 helyett... ...és ha tényleg 99 es 125 exc a lovad akkor pwk39 kell rá....
Ez 12800-ért volt, ezt dobta a gép Ilyen méretű biztosan nem volt benne

Mindenesetre szétkaptam friss lendülettel a gépet Nos a katalóg 25*1,5-öst ír O-gyűrűnek. Viszont a futőgyűrű belvilága 28mm értelemszerűen a főtengely is 28mm. Arra most nem 28*1,5-öst kéne kendácsolni? Vagy kondiból mehet fel a 25-ös?
vissza írtam.. de lécci írj vissza mer tényleg érdekel..
irtam neked mailt, ha érdekel hivj fel.
Hol van az a jó hely ?:D Érdekelne elégé..:D( fúvóka konzol tört el..) vagy is boltba azt mondták az a neve..
Esetleg nem eladó ?
Ktm Exc 125 99-es évjárat ..
Hiszek nektek és remélem találok is... Remélem tényleg jó lesz ha találok cuccot.. És köszi segítséget
az milyen komplett tömítés szett,amiben nincs benne az az O gyűrű? én pedig nem az athenát vettem meg kb 17800ft-ért,csak egy 6800Ft-ost,de benne van az összes O gyűrű.... meg még pár tartalék tömítés marad is
Sájsze káput, akkor újra zene, újra tánc Köszönöm a gyors segítséget mindkettőtöknek
Athena komplett tömítésszettben nem volt ilyen O-gyűrű, ami meg kijött az valami rágott kutyagumira emlékeztetett.Az öregedéssel meg együtt jár a feledékenység...