Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már majdnem leirtam de látom Zéé megelőzött.

ugyan olyan megoldás mint az első lánckeréknél.

amugy van rá egy trükk , ha valaki nem akar állandoan szopni az O-gyürüvel, fogod lezsirtalanitod és csapágy rögzitővel simán felragasztod a tengelyre, utána már csak a szimering dolgozik.
a futo gyűrü feladata az hogy ne a tengelyt koptassa el a szimering éle, és cserélhető legyen ha elkopik ,belemar.

a trükk az hogy minden menetrögzitő, és csapágyrögzitő 80-90 fokon direktben rámelegitve egy kis gázos égővel leold, igy ha mégis kell a futogyűrüt cserélni egyszerüen megoldhato.

ez az info ingyen vot.
zoozee! Hol tudok manualt letölteni 520 exc-hez?
akkor rakd vissza bele mert majdnem olyan mintha nem tettél volna főtengelyszimmeringet...
ez tömít a futógyűrű és a csapágy között.....hogy a tengelynél a gyűrű alatt ne menjen ki a cucc...
Ahoj!

Az alábbi képen 31-es számmal jelölt 25*1,5-es O-gyűrűnek mi a szerepe a technikában? Kimaradt a nagy összerakásban, gondolom nem véletlen van ott...
nincs valakinek esetleg 2005ös 640 LC4-re kipufogó vége? SM változat. A száma azt hiszem 58605083060.
Vagy valami ötlet hogy hol tudnék ilyet szerezni
6.42 €
kuplung nyomó rúd sx 125 2004eshez esetleg? mennyi az annyi? itteni ktm csak 1-2 hetes rendelési idővel dolgozik... bontós ember lusta, én meg nem találtam meg
amúgy komplett új karbi 300 euro kb..
ja mert az sx eket szerelgették pwk39 -el az exc -k 38 asok voltak...

de évjáratfüggő is mert tizenkétféle cucc volt rajtuk csak úgy első blikkre...
szewa ronis....

jó csak nem derült ki számomra milyen pontosan......vagy egy évjárat bár azt nem tudják pontosan...inkább alvázszám aztán mondtam volna neki valami tutit mit tettek rá gyárilag esetleg azt is ki rakta rá ....vagy az alkatrész árát mert darabokba is lehet ilyet kapni ...jó helyen...
jo reggelt.

125 EXC-je van..

amugy nekem van itthon pluszban egy ilyen PWK 38-as karbi..
mid van neked pontosan amire kell a karbi....?
200 dodó is már van is....

http://global.ebay.com/2002-KT...
KEIHIN PWK 38 a neve! Így keresd! Hidd már el..
De nem fogsz találni bontva, mert használtan is alig lehet kapni! Ha eladod ezt, amit most szétszedtél, akkor lesz lóvéd egy másik karbira!
Hi! Alulról felcsavarozós ülés kell?
Mert nekem van egy + segédváz.

http://kepesmotor.hu/motor_vaz...

Írj ha kell...

Üdv,
Sziasztok!
Persze le vannak harcolva a régebbi modellek de láttad ezt a motort amit linkeltem ez le van harcolva?Ha igazat mond a srác hogy gyári lánc meg fékbetétek akkor sok nem lehet benne!Ha újabbat akarsz az arányában drágább lesz ha meg egy árba van akkor meg le van harcolva.Meg kell nézni de hamar mert ezt elviszik nemsokára ha valóban ilyen megkimélt!
üdv 2004es segédvázad nincs 2t excre?meg ülés esetleg?meg légszürőház?250es exchez karbi öntvény teljesen üresen vagy komplettan?
Hello!
520 Exc-hez nincs valakinek manualja, mert a ktm.com-on nem találom meg?
ok.
Kössz de 450est akarok mindenképp!
Hát akkor mi a faszom ez ? meg furták vagy mi a faszom? honan szedjek akkor karbit vagy alkatrészt hozzá? :S vagy 39-es jó lenne rá ? nem lenne kicsi?:S
Szeva! Nekem van egy 2002-es exc520-am friss műszakival, 340km-eres wössner dugattyúval, szelepekkel, gyári fekete behr supermoto szettel. Egyszóval erre egy darabig nem kell költened. Az ár fix. 700e
PWK 40 típusú karbi attól még továbbra sem létezik...
http://www.sudco.com/pwk.html
jaa és meg mértem itthon nem mértek rosszul boltba tényleg 40mm-es ..