nem úgy nemszeretem pörgetni, hanem hogy egyhuzamban sogideig nemszeretem ha nagyobb fordulaton megy, nemakarom kinyírni a blokkját. szeretek inkább tötyörögni vele mintsem nagy egyenesekben powerezni, persze a kanyargós utakon odahúzom neki, csak a hosszút nemszeretem.
köszi a válaszokat. Lehet hogy elsőre furcsa lesz, de nemolyanjó mikor haverral kintvagyok és ő megy az lc-4el alapjáraton 5.be énmeg 6. poweren és ő gyorsabb ígyis, mert nemszeretem pörgetni a gépet. Vigyázok rá :P és endurozni szerintem tökéletes lesz.
Sziasztok! Teljesen új vagyok itt! Egy kis tanácsot szeretnék kérni tőletek, mert éppen most készülök lecserélni a kawasaki kx 125-öm egy ktm sxc 360-ra. Belinkelném a motort, és ha valaki valamit tud a motorról évjárat meg hasonlók kérem hogy ossza meg velem, hogy megérné-e avagy sem:http://motor.hu/motor_vpage.js...
tapasztalatok, észrevételek, esetleg gyári gyengeségei? Válaszotok előre is nagyon köszönöm. Sziasztok.
ha meg is találom és össze is rakom estig,akkor is holnap disznótor lesz,aztán időm semmi,hogy elkészüljek... meg nem egyből romániában járatnám meg a gépet
értelmeztem mit írtál,de a levágásos megoldás kedvem szegi,de elhiszem hogy működik,de ha van ebbe való akkor inkább azt megvárom...vagy hátha megtalálom...megyek is szétborítom a garázst
azért is,meg egyébként is, március 15óta darabokban szegény,illett volna ez idő alatt összerakni,csakhát a szabadidőm kevés volt eddig! csinálj majd fotókat/videókat!
értem én
muszáj leszek várni legalább hétfőig,mert hiába rendelnék bárhonnan is úgy sem kapom meg már... és addig a bontós emberünk is hátha ráveszi magát,hogy keressen nekem egy gyárit...
köszi a segjtséget azért,ha más nem lesz akkor
vazze, fogj egy tolómérőt, mért meg a váltótengely belső átmérőjét, és kész. A hosszát tudom, ha gondolod, le is vágom neked a hosszát. Egyszer kellett nekem hosszabb, és Győrből jött meg. Átmérő 7 mm, és edzve van, így akármiből nem lehet...
ö ö ö nincs meg,az a baj... ez 2T, ha tudnám a méretét,megpróbálnék valami hasonlót gyártatni...itt most az idő a lényeg,mert benne vagyok a szerelésben és nincs kedvem most abbahagyni,e miatt...és egy esztergályos csinálna... de nincs méret
de ha nem lesz más rendelek bontóból,mert a ktm-ben jövő péntekre lenne...
Keresek 48-as WP teleszkóphoz SMR SX vagy EXC villahidat. Mart is érdekelhet.