Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

segítség kellene!
brembo első fék légtelenítés nem jött össze 2óra alatt.... az a fecskendős alulról az olajat feltolós dolog nem lehetséges mert nincs olyan fecskendőm! tehát fentről a főfékhengertől légtelenjtem...kurvára semmi ellenállást nem érzek akárhogy pumpálom...
fent a tartályba keletkezhetnek kis buborékok miközben pumpálom?már szétszedtem a dugattyúig mindent,rézalátétet is újat raktam be,de semmi...egyszerűen feladom...pedig ez a 2010es exc-é volt csak már akkor sem tudtam lelégteleníteni... mit tegyek?
A kérdés az, hogy akkor mi benne a jó állapotú?
Hehe Ha használod, akkor milyen színű lesz? Felpolírozzam neked gyári színére?
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani Nekem egy 2005-ös 450-es EXC gyári karburátor beállításait? (fúvóka méretek, stb...)
köszönöm.
Hú ez tényleg matt. Ha gyári 2000ft!
Ott használom én azt nagyobb részt (70% terep, 30% utca), de sokszor kell mennem utakon, ha meg már megvannak az indexek, akkor azokat is feltenném, ártani nem árt. Utánfutót meg biztos nem fogok venni.
Ezekre a bemattult feketékre gondolsz? 1.500,- a kettőért?
Tudtommal index még nem kötelező a motorra Használd terepen az EXC-t oda való!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki KTM narancs színkódban segíteni? Szeretném a kajakomat is ilyen színűre festetni, de nem találom a mocin. :(
Köszönöm előre is a segítőkész márkatársnak! :)
Van két használt, de szép állapotú gyári fekete kézvédőm eladó, ha vkinek kell, írjon! Adatlapomon az elérhetőségem.
Szép állapotban van.
2002-es KTM SX 250-re keresek 2004-es segédvázat, légszűrőházzal, farokidommal.
magyarul tokkal vonóstol olyan 31 euro, ebbe benne van a farok+búra+a bele. és erre lehet indexet tenni? mert ha igen, akkor lehet vennék egyet.
2006 exc -re való..akkor még (nem ledes) cucc..
ára...a kacsafarok az 10 euro ...a piros búra 6 euro...ebbe megveheted plusszba a belet égővel foglalattal kábellel..kb 15 euro....

de ezt összesen 16 euroból megúszod ha van kábeled mg egy izzód ...

nekem úgy ledes , hogy a normál lámpabúra alá berejtettem a gyári 2008 tól motoronlévő ledes cuccot..és világít lassan két éve, mert untam égőtcserélgetni havonta..pedig én újkorában kivágtam a foglalatot a szemétre belőle és hozzáforrasztottam az égőhöz a drótokat.....ez kicsit növelte az élettartamot...de lófasz....úgyhogy a led a megoldás....ezt házilag is alá lehet tenni ...és akkor az alsórész meg a búra márkaspecifikus és mégis ledes....és nem szar utángyártott farok amin lobog....

a 2008 tól megjelenő ledes cucc..ára a rövid kacsafarok 12 euro..és a ledes világítóbetét kompletten kábellel 60 euro....

bugic a te cuccod meg a régebbi évjáratokon volt 2004 előtt.....20 euro a farok és 9 a búra...
probáld meg ezt
vodkateam@citromail.hu
Üdv!

KTM 640 Lc4 Supermoto Race Styles

Ha valaki LC4 Sm-et venne vegye az enyémet!
Sürgőssé vált a dolog azért reklámozok itt! Erre nem kell költeni egy darabig az biztos. friss olajcserével,majdnem új fékbetétekkel,5-6 ezer km-es láncszettel meg egy csomó extrával!

Bocs a zavargálásért!
aha jó próbáld meg újra
Jó ez a mail-cím, visszadobta a szerver?
Zoozee nak is 2006-os EXC-je van mégis az új ledes lámpa van már rajta hátul!Szóval mégiscsak rá lehet azt rakni
igen, azt észrevettem, csak az meg megint nem jó a 2006-hoz, mert úgy tudom hogy 08-tól megváltoztatták a segédvázat.
Én ugyanazt küldtem, mint a GD, csak lámpa nélkül....
hát akkor legvégső esetben tényleg az marad, max még kérdezősködök egy-két helyen. zozee ha jól láttam, ktm kereskedésben dolgozik, esetleg náluk nincs-e erre az évjáratra való.
Akkor marad a "barkács azakkör"
igen GD, valami ehhez hasonlót keresek , csak ez meg a 2008-tól gyártottakra jó, jól ki van ez találva .
Bizony, a LED-es így néz ki...
Azért nem jó, mert a régit oldalról csavaroztad, ezt meg alulról. A segédváz határozza meg, hogy melyik a jó. A led-es lámpás farokidom, csak az évjáratában stimmelő sárvédővel dolgozik együtt...