A 03-04 meg a 05-07 két különböző fajta és nem 100%-osan kompatibilis (az én 11 l-es 06-os tankomra nem tudtam feltenni a 04-es hűtőspoilert).
Amúgy matrica nélküli, fekete spoilerem van eladó mindkét verzióból.
Sziasztok!
Egy 2003 -as125 EXC boldog tulaja vagyiok.Olyan problémám van h besült a dugóm és meg kéne csináltatni a motort. Érdeklődtem szervizeseknél, hogy a hengerszett+dugószett olyan cirka 200 000 Ft. Szerintetek hónolással nem lehetne orvosolni a problémát, mert dugószett még oké h veszek de 150 000 ft-ért hengert nem szívesen egy 400 000-es motorra. Köszi a segítséget előre is!
ebben igazat adok! Vasárnap voltam az sx-el elösször pályán. Nagy meglepetést okozott! Mióta megcsináltattam nagyon finoman adagolható a gáz! Pedig először féltem mert azt hittem elragad. De nem nagyon barátságos ha jól bánsz vele! De ha letekered a gázt jön az őrület!
Azért gondoltam mert keveset megyek pályán és inkább ezt is endúróra használom az sx-et is.
1-1 ben cserélné el.
de ha azt mondod hogy ne akkor nem!
Amúgy matrica nélküli, fekete spoilerem van eladó mindkét verzióból.
Keresek 2003-2007 közötti gyári, lehetőleg matricás exc hűtőidomot, használt és új is érdekelne, ha valaki tud jelezze, köszönöm.
yahzee@freemail.hu címre írj, ha van időd!
Köszi
Egy 2003 -as125 EXC boldog tulaja vagyiok.Olyan problémám van h besült a dugóm és meg kéne csináltatni a motort. Érdeklődtem szervizeseknél, hogy a hengerszett+dugószett olyan cirka 200 000 Ft. Szerintetek hónolással nem lehetne orvosolni a problémát, mert dugószett még oké h veszek de 150 000 ft-ért hengert nem szívesen egy 400 000-es motorra. Köszi a segítséget előre is!
SX 450 villahid komplett
EXC 450 komplett 1.ékrendszer
EXC 2T hütök
EXC gázkar komplett
EXC 250 tank
EXC elsó keréktengely
EXC 250 komplett hátsó lengövilla
EXC komplett légszüröház
EXC 250 komplet blokk uj dugóval !
mezek stb,,,
Azért gondoltam mert keveset megyek pályán és inkább ezt is endúróra használom az sx-et is.
1-1 ben cserélné el.
de ha azt mondod hogy ne akkor nem!
Holnap sétálok a csapágyboltba