Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S.O.S! szükségem lenne egy kuplung kinyomó rúdra! a képen 53as jelölésű! valakinek esetleg,vagy valami ötlet,esetleg helyettesíthető?
Sziasztok! Teljesen új vagyok itt! Egy kis tanácsot szeretnék kérni tőletek, mert éppen most készülök lecserélni a kawasaki kx 125-öm egy ktm sxc 360-ra. Belinkelném a motort, és ha valaki valamit tud a motorról évjárat meg hasonlók kérem hogy ossza meg velem, hogy megérné-e avagy sem:http://motor.hu/motor_vpage.js...
Válaszotok előre is nagyon köszönöm. Sziasztok.
Ha találsz karbit olcsón, és esetleg mégis eladod, szólj! Nekem a tűszelepfészek miatt kéne karbit vennem, de horror áron mennek használtan is...
Írj az adminnak panaszlevelet!
Te meg talán húzzál el anyukádba, ez itt NEM egy hirdetési oldal, faszfejkém!
Senki nem mer már írni ide, mert azt hiszed, hogy sorminta vagy, és egyből befosod a hirdetésed megint. Mindenki tudja, hogy Duke alkatrészeid vannak, de attól nem adod el hamarabb, ha kinyírod vele a fórumot...és a haverod a kocsmában van, de nem én vagyok az!
te meg ne foglalkozz már vele haver !
Zozííííííí,új motorom nem gyütt még?
Beszarás
Te, nem zavar, hogy senkit nem érdekel a hirdetésed? Miért nem teszed fel az apróba, ha ennyire sürgős?
Eladó KTM duke idomok! érd. piszer22@freemail.hu
De, bármelyik KTM kereskedés...
Helló valaki nemtud KTM adventure tank matricát?
Általában 2 perc alatt kiderül hogy egy ökörrel beszél-e az ember illetve az is hogy komolyak-e a szándékai. De még utána beszéltet 10 perceket meg megkérdezi 27-szer ugyanazt...
beugratós kérdés: "Miért adod el?"
Mit gondol ilyenkor? Azt fogom válaszolni: "Azért mert szar..."
"Illetve nem ezt akartam, azért mert 4 üteműt szeretnék... "
és amikor hív valaki nem ér el aztán visszahívod h "jó napot erről a számról volt nem fogadott hívásom" és belenyögi köszönés nélkül h "bocs már elkelt" és lecsapja a telefont.. :D ? az milyen? :D kérdezem én magamtól mi kelt el? miről van szó?:D mikor nekem van eladó holmim.. :D meg felhív köszönés nélkül beleszól h "na mondja" mondom először is jónapot másodszor mit mondjak maga hívott... kis hatásszünet................. ja igen ebben ön nyert.. :D vannak érdekes emberek.. :D
De sok ilyen vadbarom van! Én imádtam azokat a vevőket,akik autós táskával jönnek és hozzák magukkal az asszonyt,gyereket,na és a legfontosabbat,a falu legjobb autószerelőjét! Olyan jókat szoktam rajtuk röhögni!
Eladó EXC 250 komplett gázkar gázbovdennel eggyütt
EXC komplett 1.Brembo fékrendszer nyereggel betéttel fékcsövel olajtatrállyal kompletten
EXC légszüröház szürövel
SX villabefogók
SX 2006 2T tank
EXC 300 tank
EXC 250 hátsó lengövilla hibátlan
EXC 2T hütök
EXC fékpedál
EXC 450 villabefogók
EXC 450 WP gátló
Az semmi Én mikor hirdettem az EXC 250-et 350-es hengerszett volt rajta 930-ezerért vagy 4éve.Felhív a manus hogy kell neki a motor de szereljem vissza a 250-es hengerszettet és úgy adna érte 600ezret Mondom oké haver mindjárt szétbontom neked a motoromat hogy adj érte 600ezret Komoly emberek vannak!
És lehagytam : 1999-es Most kapott új dugót ( Vertex) , honolták hengert, lánc szett ( d.i.d. lánc), hátsó fékbetét ...
Ja és először az eladó is 38-at tippelt.. Ilyen digitális mérővel mérte meg a belsejét..
Anno mikor a golfot árultam fél órás telefonálgatás után az lett a vége, hogy lebaszott az ember hogy miért hirdettem meg ilyen drágán az autót, és mért pofáztam vele fél órát
Hát motor boltban mérték meg... Sajnos nem eladó.Csak ami eltört az a fúvóka konzol annak még a belseje meg is van ütögetve és sajnos hiába lenne szerintem hegesztve... Nem sok reményt látok bent,hogy lesz.Boltba azt mondták talán tudnak szerezni de elég drága lesz és ezért ha találok olcsón karburátort akkor érdekelne és abból ki szedném...
Fő fúvóka 190-es volt most vettem bele 175-öset ( 175-ösel már nem tudtam próbálni de lehet h 190-est vissza kell tenni)
Képet meg majd csinálok.
Én azt imádom,mikor telefonba csak annyit mond,hogy aztán mennyi a vége?Na ilyenektől sokkot tudok kapni!
Eladó: 125/200 SX 98-06; 125/200 EXC 98-07 kuplungmunkahenger védő
Vagy dobj egy smst, számom az adatlapomon a hirdetések között!