Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva! hűtővédőm van egy pár gyári narancs 2001-es re! ha érdekel szólj!
Ez aztán a szakmai kérdés
Neharagudj de volt már motorod?De megmondom a frankót, ez nem kilóméterfüggő!
Illetve még annyit kérdeznék hogy mennyire megbízható motor a duke 2, mennyire szervizigényes vannak e vele gázok stb stb minden információt szívesen várok. Köszi!
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy egy KTM Duke 2 motoron hány km-enként kell lánc szettet cserélni? Köszi a választ !
Hali! 2001-es EXC-hez fekete jobb hátsó rajtszámtartót és hűtőidomokat keresek. Lehetőleg karcmentest.
Az mindegy, csak a Magura kuplungba nem jó a fékolaj...
teljesen mind1 h DOT 5.0 vagy 5.1..
Jóreggelt mindenki!
Üdv kishapsi!Szupermotósítottam az EXC-t úgyhogy mehetünk veretni
Beszéled a nyelvet?
én örülnék egy nagy kárnak
Igen, az pont azt jelenti. Fékolajat ne tegyél bele, ha nem akarsz nagy kárt...
2003- as a motor!
a tartály tetejére rá van irva hogy " mineral oil " ami gondolom azt jelenti hogy ásványi olaj

azért kösz az infókat!
Nyugodtan. 10-től a műhelyben leszek úgyis...
köszi

holnap csöröghetek? vagy vasárnap úrnapja van és olyankor nem lehet
Elküldtem.
Hallo májsztró kéne nékem a telefon számod, mert beszélni kéne... vmi linket dobhatnál ahol megtalállak, vagy küld el a kishapsi@vipmail.hu ra

köszi
Ásványi olaj kell bele. Van Motorexbe, Magurába...a sima fékolaj megeszi a karmantyút benne.
Az igaz... de ő sem írt évjáratot. De eddig amivel találkoztam mindbe az kellett. Mondjuk ilyen régi vackot még sosem láttam élőben... (mondjuk enyém is az..)
attól függ milyen évjárat
DOT 5.1 Kell bele, elvileg rajta van a főmunkahenger tetején! ;)
Szevasztok!

egy kis segítség kellene!
Magura olajos kuplung van a motoromon (Lc4) és ma néztem hogy elég kevés benne az olaj! csak azt nem tudom milyen olajjal kell utántölteni! valami spéci olaj kell bele vagy sima hidraulika olaj?

elöre is kösz!
Sziasztok!

Esetleg valaki tudna mondani nekem használható infót arról, hogy mennyi a kuplunglamella megengedett kopása, mikortól cserés? SX 125-ről van szó. A kopó lamellája gyárilag 3mm a fém pedig 1,5mm.
Üdv. Nekem kézi dekompresszoros, deko behúz, átfordítom 1 szer akkor van felső holtponton, deko elenged picit lejjebb nyomom a berugókart a deko magától visszaugrik, berugókar felenged majd odarúgok neki, és indul...

mint a linken: http://youtu.be/cHu8lNtwmeg
Morgen!
Jó Reggelt