Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SOS!
Sziasztok!
Szükségem lenne a képen látható alkatrészre, 2007es SXF450. (Olajleeresztő csavar)
Csütörtökön indulnánk Erzbergbe és a KTM kereskedés nem bitzos hogy addig leszállítja. Ha valakinek lenne azonnal megvenném!
Ha valaki tudna segíteni: 0630 633 2254 Németh Zoltán
Köszi!
ja és az normális ha hirtelen nagy gázadásra megtorpan , mintha először sokat kapna és befulladna,
Sziasztok!
ma hoztam el egy 2005 ös KTM SX et!
Eddig nem volt 4T m!
Kérdésem mi a menete az indításnak mikor hideg a blokk?
Mikor meleg a blokk?
ÉS a mire szolgál a piros kihúzós szelep a, a fekete gondolom a szivató, és elöbb olvastam h az alsó tekerős az az alapjárat?
FCR karbin a meleginditó alatti fekete csavar mire jó?
alapjáratot állitani vele?
köszike
túl dús az alapjárati keverék. Tipikus LC 4 jelenség. A szívócsó felőli csavaron csavarj beljebb egy fél-egész fordulatot és jobb lesz.
nyugalom géza
Úgy legyen.
Csak általában mindenki azt mondja, hogy ne görbe, mert nem lát rajta semmit sem :)
itt nem ez volt a kérdés.... tudom hogy a vezérlés rendben van, és a szelepnek nincs baja. a gond más de már giraffe felhívott és felvilágosított
Az, hogy egy szelep egyenes-e vagy görbe, hát nem olyan kell, hogy legyen hogy már messziről kiszúrd. Mondjuk befogva esztergába és ráórázva. Meg ha már lenn volt a fej, akkor megtartja-e a benyát. Egy kis hengerfej rendbetétel, szelepfészkek ellenörzése, csiszolása.
Eladó
WP Pds gátló hibátlan
EXC 2T hütök
EXC 250 2T tank
EXC 2006 lengövilla
EXC 450 villabefogók alsó felsöstb
ja még gondoltam a kipufogóra is.. milyen volt azokon?

enyém szerintem elég tré.. szétberhelt HGS.. na de most szereztem egy gyárit.. megcsinálom faszául hátha segít rajta
Nem egyedi jelenség ez a karbiledobálás!Itt a környéken is van(volt) ilyen régi LC4-ből kettő is azt mindkettő dobálta a karbit
a motor megy faszául ( vagyis nem most mert éppen vödörbe van )
tehát indul, megy kerékre is jön kettőbe de mivel most unalmamban összerakom, gondoltam rá kéne nézni mi okozhatja ezt. AMAL gyujtáson lehet állítani? nem lehet azzal gond?

vezérlés tuti jó szelepen nem látni semmit.
A vezérlés biztos jó helyen van? Nem támaszt ki a szívószelep?
Szerinted, ha lenne ilyen oldal, akkor aki megtervezte a dekort, az vajon miből élne?
jaja. két három kissebb gázfröcs, csak hogy fordulaton tartsam és néha előfordul hogy pukkan egyet és lecuppan a karbi
hányszor hallottam már ezeket a poénokat.. de ezt a kibaszott problémát még senki nem tudta orvosolni...
te figyu már! nincs a gépeden önindító,vagy csak el van photoshopolva :)
oks. szerintem akkor a napokban hívlak, gondolom a heti 5 bp. az hétköznap. akkor csörgök
Hááá ne rángasd! minek rángatod?
húzol egy nagy gázt és lelövi? hirtelen más ötletem nincs, majd jönnek a nagyok és megmondják
mindkettő okés.
szelephézag jó? nem lő vissza karbiba? akkor szokta le lövöldözni

vagy esetleg nagyon megvan keményedve a gumi és nem fogja meg a karbi peremét...
köszönöm a tanácsot