Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brékó brékó Zozi
KÖSZÖNÖM a foglalkozást ,közben megy itt is az agyalás!
Ha valamit szeretnék akkor majd kereslek!
Riki!

Nem találtam hűtőt, marad a hűtős...vagy megnézem az ebay-en...
hajrá.
Pont ezen gondolkoztam én is az előbb. De szerintem úgy lesz az egész, h csinálunk vmi fasza kis pályát rá, és bemutató jellegű lesz a dolog. Kvázi kedvcsinálóként, aztán ha vki végig akar menni a pályán, az aláírja a papírt, átnézzük a motorját, és lemérjük az idejét. Nap végén meg összesítünk. Olcsó, kivitelezhető, nekünk szórakoztató is... és nem utolsó sorban jó ismeretségek miatt is..
A lényeg úgyis annyi, h a helyi fiatalok kedvet kapjanak a dologhoz és így meg tudjunk csinálni először magán, később verseny célra egy OB szintű MX pályát. Úgyis ezért megy a harc a környéken... Népszerűsíteni meg kell a dolgot.
A résztvevőkkel aláíratsz egy papírt,hogy mindenki saját felelősségére megy a "versenyen".Aztán ha valaki összetöri a pofáját,csak az orra alá kell dugni ezt a cetlit!
Mi is ilyet akarunk, csak annyi a probléma, h ha vki megsérül, akkor ki vállalja a felelősséget?! Kérdeztem Ákost aunerből, mondja ők is eljönnének sokan, de akkor MAMS engedélyes verseny kéne (arra azért nincs keret...) anélkül meg nem jönnek, mert akkor ugrik a licencük...
Igazából a felelősségvállaláson áll v bukik a mutatvány, mert én vállalom, h leszarom, ha törik a kezem egy esésnél, mert benne van. De sokan meg kapásból azzal jönnek, hogy hibáztassanak vkit... ezt akarom elkerülni.. ez nem agyon bonyolítás sztem... de köszi azért ;)
Fiúk!
Miért van az h a kicsike 5be 6ba nem naon akar gyorsulni valami gond lehet a krbiba esetleg? na meg a másik h a telok egyik pillanatról a másikra úgy döntöttek h hinto lesz az elejéből, na azzal mi lészen? Előre is köszi.
hallod, te kicsit tulbonyolitod az életedet, mondták már?

mentő nem kell, a feltételek a sisak volt és megfelelő motor, biztonsági rendszer az inkallsecurity volt csak nem jött el

ez egy baráti rendezvény volt inkább a nézők szorakoztatásán és a barátkozáson volt a hangsuly, nem véres küzdelem volt a cél
A versenyt hogy szerveztétek le egyébként?
-rendeltetek mentőt a helyszínre? Van erre jogszabályi háttér?
-milyen feltételek mellett lehetett indulni?
-milyen biztonsági rendszer volt a versenyen?
-szabályok, korlátozások, felelősségvállalás hogyan voltak szervezve?
Kora délután én hívtalak a hűtővel kapcsolatban
Erzberg 2
De tavaly még be engedtek a bányába,csak volt olyan hely ahonnan lezavartak. Idén meg már a bánya területére sem engednek be motorral.
vissza zavartam a galambot
Írtam Mailt!Sasold meg!
2006-szezon közepétől és 2007-ben minden magyar sm versenyen ott voltam a Holdonner Norbival.
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Eladó vagy cserélném.
nem.

2007-ben kiszálltam a motoros világból, 2008-tól kamionozok azóta nem sok mindenre volt időm...
te nem voltál gogo-2őn kakucson 2008-ban ?
ez az! és a nagyot minden 2. cserénél kell ledobni
amúgy igen , éppen csinálom
összerakod a ktm et?
tehát ilyen szett kell a tiédbe is?

eddig nekem a microfiltert egy HF 151 helyettesítette