Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyik kis barátom úgy döntött ő is KTM-es lesz EXC-F 250-re fáj a foga max 6-700-ig, az lenne a kérdésem h bírják ezek a strapát, hány üzemóránként szokás felújjítani a blokkot?
igen, utána már puha lett. a felújító szettet én 12ezer körül vettem + a gumifedelet külön kellet venni asszem ,de nem biztos + az olaj bele egy-kétezer körül volt. nem volt olcsó azért . de ez csak akkor derül ki ha szétszedted már.
az SXf 250 blokk 200 karbi és elektronika nélkül ha az nem kell
250 es blokk 300 as hengerrel új dugóval váltókarral Keihin PWK 36 S AG karbival gyujtáselektronikával elektronikával kompletten 220 ennyiért sehol nem kapsz!de ha komolyan érdekel megbeszéljük hivj fel 70 660 52 61
full motorgenerál dugó hajtókar csapágyak hibátlan 0 üora 250 a blokk
És ez a mutatvány mennyibe került neked? Utána finom puha lett?
nekem olyan volt, hogy az első indulás előtt elég kemény volt, utána behúztam néhányszor, akkor puhább lett, de mindig ezt csinálta indulások előtt. aztán szét ledd szedve, az volt a baja, hogy rossz folyadék volt benne és emiatt a gumi megdagadt (majdnem kétszeresére ) benne. végül egy felújító szett és a belevaló olaj oldotta meg a problémát.
Sziasztok! Ti találkoztatok már olyan esettel hogy a kuplung elég kemény? Nem a megszokott puha hidraulikus hanem valamiért elég kemény. Vajon mi oldaná meg a problémát? Kérem a segítségeteket!
és mennyi a 2t 250es blokk kompletten?
Mennyi az sx-f blokk, és mi lett benne cserélve, Üzemóra?
XC 250
Eladó egy 250SX-F blokk felújítva
valamint egy KTM XC 250 (EXC 250)2T komplett blokk teljesen felújítva 300 as szettel karburátorral elektronikával kompletten beépíthető hibátlan állapotban!
!
Nem tudjátok,milyen méretű a hátsó kerék csapágy,csapágyak?
gondolom, ilyet még én sem láttam, csak hasonlot, de jonak néz ki...
Én észre sem vettem,nem azt néztem
Valami rezgéscsillapítós lenne?
nézem , de nem találok...
a video felétöl olyan mintha Mordor erdejében járnának..

jo az a kormány ami a KTM-en van nem is láttam még olyat...
Sikerült már beújítani egy 300-ast?
Így még az esélye sincs meg,hogy tolnánk egy óvatos motorozást
De ha valaki sokkal ügyetlenebb akkor lassú lenne
Jo reggelt!
jo kis hely , bár elég gyors .
Én is megyek!
Te is
elköltözök ebből a mocsokfészek országból a picsába ...

mi a zsír ?