Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Perverz vagy. Mindig is tudtam, hogy van valami közöd a melegfronthoz.. Remélem versenyen találkozunk vmikor a közeljövőben!
Hát a nagymuterod csak akkor kerülne ki, ha hozna egy tál meggyes pitét, de téged tuti megduglak a 72-es csillag-villással egyszer...
Nagymutert állítom rajthoz.. téged még az is kikerülne... Hántára nem tudok menni, főnökeim berendeltek arra a napra.. meg hát a héten a dugócserével leszek elfoglalva. Elhiheted, hogy bánom. Nem kicsit
És így ki fog helyetted indulni a hántai futamon?
Már csak a fizetést várom... szombaton délután érek haza, holnap lehúzom a hengert.. átjöhetsz ha gondolod egy kávéra délután vmikor ;)
Tényleg ! a 620 SC-hez képest másabb, azzal már összehasonlítottam a belső áttételeket
Otthon voltál csíra, aztán át sem jöttél.
Holnap hívj fel, szombatra akár komoly előrelépést tudnánk tenni generálozás ügyében.
Be is viszem az alcuferbe... szar vétel volt
Szerintem a tiednek tök más a belső áttétele is mint akár az enyémnek volt vagy pláne mint a 2003 utániaké.
van benne valami. amikor javítva volt, akkor teljesen szét volt vágva, majd összehegesztve, gondolom a hegesztésnél csúszott el valamennyit. végülis annyira nem vészes a "folyás", csak cseppekről van szó, ezért biztos nem vágnám szét megint.
kiváncsiságból megnéztem az enyémet: 15 : 45 e má nagyon LOL ?
16:38 SM kerékkel, 15:41 enduroval.
Vidd be az alcuferbe. Szerintem ingyen átveszik. Aztán legalább nem kell költeni rá :)
Látod a jó motort csak mosni kell!
talán 17:42,bár már nem nagyon emlékszem
Rendben ;) Ráér nekem, most úgyis generálozok...
Akkor erre most rátosztál,mert legkésöbb 10 órakor elindulok.Van még reggel egy kis dolgom,azt gyorsan elintézem,aztán már itt sem vagyok! De jövő héten valahogy összehozzuk!
Áhh... jó hogy jössz. Holnap jó neked elcserélni a telóvédőt? 10-11között vizsgázom fősuliban, utána nekem okés a dolog. Mert akkor reggel leszedem
Ezt is próbáltuk ugy h barátomnak van egy ugyan ilyen KTM je és karbit cseréltünk és ugy se javult.
Estét nyavajások! A hétvégén ne írjatok sokat,mert csak vasárnap jövök haza,és utálnák sokat visszaolvasni!
Akkor ahogy GD is írta karburálás is lehet a probléma okozója.
Szia!
Ez volt a kérdés az előbb, h nem tudom miért de nem akar rendesen felpörögni és szerintem ez miatt is marad meg sok szar :S
Vagy csak lehet hogy nem a -20-ra bekarbizott motorral kéne +30 fokokban poroszkálni...
Milyen fordulaton használod leginkább?
Ha rendesen meg van hajtva akkor nem szabadna annyira folynia és füstölnie.
Olajat is cseréltünk benne már és nem volt semmi baja nem is volt bentin szagú.