Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, hogy még az akksi is lemerüljön...
Engem nem az zavar hogy berúgós sőt abszolút hidegen hagy hanem az hogy egy ilyen motornak úgy kéne indulni mint a rendelet mint ahogy belinkeltem
Most mondanám, hogy ÖNINDÍTÓ, mint ahogyan már páran megtették előzőleg -főleg utcai motornál-, dehát akkor ugye mi vagyunk a hülyék....
Most egy érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok! (Giraffe most kivételesen nem hülyeség )
A motor berúgásával problémáim vannak.
A probléma a következő: hidegen alig tudom beinditani akár azzal a technikával ami a videómon is van hogy amikor elkezdi a szivás vagy a kipufogás ütemet a motor akkor rárúgok vagy hogy a felső holtponton rúgok rá.
Melegen az előbbi technikával 1.-re vagy 2.-ra be szokott indulni simán viszont hidegen eléggé zavaró.
Néztem pár videót amin geci egyszerűen rúgják sőt kézzel inditják be a gépet de nekem valahogy nem akar menni.
.VEGA. mondta hogy neki a motor amikor kézi dekó nélkül nyomja le kattan egyet az auto-dekompresszor aztán ott kell a kézit ráhúzni és az a felső holtpont és neki 1.-re beindul.
Nekem ez a kattanás nincsen.Az övé 03-as enyém 04-es nemtudom hogy ezért-e.
0:14-nél hallható a kattanás link
Kérdés ha van nekem is ilyen holt található hogy ellenőrizni tudjam?
Egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma és nagyon zavar
Benzint kap mert szokott lőni a kipufogó amikor telemegy anyaggal.Gyertyán jó a hézag.A kondenzátor ami a tank és a hűtő közt van jobb oldalon az is jó szerintem.
Szerintetek mit kéne ellenőrizni?
Az alábbi videókon annyira megy hogy beszarás
link
link
link
Légyszi tényleg épitő jellegű hozzászólást
Köszönöm a válaszotokat előre is
üdv
keresek 2006-2007-es KTM 450 EXC-re idomokat, ventillátor, hűtővédőt
üdv!nem tud valaki egy eladó exc 250-et ?ha esetleg igen ne tartsa magába!
KTM EXC 2T
EXC 250 2004
EXC 300 2006 osokból bontásra minden cucc eladó
2tank
4hütö
2garnitura villabefogó
1 komplett hátsó lengóvilla
2garnitura Brembo fék
kipufogók stb
jó így tiszta, csak a "picköpöt" nem értettem
Pickup = induktív jeladótekercs
Egyik fele testen lesz. A másik fele meg a CDI gyújtásmodulhoz. Ezt elágaztatod és kapcsolóval lehúzod a testre.
De valszeg a gyújtáskapcsoló is ezt csinálja, kivéve ha egy gyakorlatice ugyanezen pont nincs kivezetve az elektronikából.
picköpöt?
Picköpöt húzza le a testre.
jó olvasni a szájkaratét

Zé, Giraffe, Ronis

adott egy 4t exc de le van csupaszítva minden elektronika róla ( amolyan suttyó paraszt sx) a leállító gombot mire kéne kötni?
Ha az a célszemély akire gondolok, akkor csak ésszel! Na mentem ébredezni...
Vigyázz, meg ne fázz!
Lassan cserélem a dugót... Van azon kívül más dolgom is, nem mindig első a motor..
Hátha,na hátha
Eső az van éppen, már csak az arany hiányzik. :) De legalább haladunk :D
Jaaaa,hogy ez a titok Legalább vannak emberek akik felvállalják hátha egyszer csak lesz arra aranyeső
Hohó, ha csak az lenne. :) Dugócserét itt évekkel ezelött kellett volna elkövetni :)
Amúgy meg 30 perc alatt földi halandók nem keresik meg a dugó árát :) Nem BKV menágerek vagyunk vazzeg :)
0 forintról indulva bizony kell egy hét hozzá :)
Holnap délutánra egy találkozót szervezek, de a célszemély még nem tud róla, mégcsak nem is gondol rá. Informálódok, CIA.
Ördögi terveim vannak :)
Ha úgy alakul átlépek.
Még olvasni is szar
Hááát, bekóstoltak már engem is néha, de ilyet még nem láttam soha...
Dugó csere?30 perc Egy hétig nyomod?Az igen
Oda át jó a buli mi?
Nem az a baj, hogy szívsz valamit komám, hanem az, hogy úgy látom mostanában nem jutottál hozzá....