Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen brutál lehet ez a 8 dugós nyereg
Szevasztok. Van egy 450 Sxf-em 2007-es és valamilyen szervizkönyvet vagy szerelési-karbantartási könyvet szeretnék leszedni hozzá. Googleval próbáltam keresni de csak fizetőset találtam. Valaki tud valami jó oldalt?
Köszönöm a segítséget előre is.
Köszi! És a blokkvédő ára?
Szép napot
Szia! A feketéket már elvitték...
Az oldalidom helyett a tankon lévő Z alakúra gondoltam. 1.kép felső sor.
Üdv! Fekete exc 520 oldalidom és fejidom állapota, ára?
Sajna nem látszik mennyire karcos a képeken.
csak nagyon bosszant hogy egy 2004 es rm et adtam oda érte amiben 8 üzemóra volt. Ezzel meg volt szívás rendesen.na mind egy.
sajnos ez egy ilyen sport...

én mikor az enyémet vettem nagyon szépen egyben volt a hangja is szép volt és az előttem lévő gazdája értett is hozzá és vigyázott is rá. tudtam, hogy mennyi óra van benne és azt is hogy hamarosan rendbe kell tenni, titokban reméltem, hogy ezt a szezont kihúzza és majd télen lesz időm szépen rendbe tenni.Sajnos nem húzta ki és pont a szezon közepén adta fel a harcot.
A motorozás egy költséges hobbi...
én az idomra gondoltam amiről beszéltünk. Hidd el ha lenne annyi lóvém azt is hejrehoznám rajt! Küll ha valakit érdekel eladó pont ez miadt hogy a motorját meg az elejét rendberakattam és eléggé legatyásodtam tőle. De sajnos még nem kaptam egy jó ajánlatot sem rá! 300 ba oda nem adom senkinek! Eddig ennyit tudtak ajánlani érte. Pedig brutál egy gép. Csak olyannak adom el aki ugyan úgy bánik vele mint én. A szerelőm azt mondta hogy eddig nem volt gazdája! Tehát gondolhatod hogy mennyit álldoztam rá.
van valakinek hátsó kerék agya elfekvőben? 2002 KTM exc 125-höz. köszi előre is!
Motorról lehet valami többet tudni?
Köszi már megtörtént

mondjuk a jelen állapotában nem fogom elhagyni, mert kosárban van az egész blokk de így legalább van időm átnézni mást is rajta
nem azért..

hanem olyan sok hűtő védőt találtam már az évek alatt az erdőben, hogy lassan nyitok egy kereskedést belőlük...

mondjuk találtam már 1 pár acerbis kabát ujjat is...

Az új motorod miatt vagy ennyire ingyen tanácsadó?
Grat az új géphez
Remélem végre megyünk egy tanulókört végre
gyorskötözőzd oda alul-felül a hűtőmerevitőhöz és sose fogod többet elhagyni.
ha alul oldhato gyorskötözőt használsz akkor könnyü lesz takaritani a mögé bekerült faleveleket.

nincs mit ,ez a tanács ingyen volt.
Sziasztok!
Rossz a motoromban a membrán (SX125 (03)) és az lenne a kérdésem mi lenne a legjobb a megjavítására? Lehet venni karbon lapot azt kéne belevágni v venni egy új membránt? Hol lehet ilyeneket olcson venni ? v tud valaki eladó membránt?
Nagyon fontos lenne! a válaszokat előre is köszönöm! :)
Akkor minek kérdezel vissza, hogy miért mondjuk rá, hogy öszvér a gép...
de ha már itt tartunk lehet h ez jobban is néz ki.. :)
Kemény vagy
Igen azért kerestelek mert úgy néz ki,hogy ismét menet lenne és rád is gondoltam
Kíváncsivá tettél
Esetleg Spatak?
igazad van a hátsósegbdváz is ki lett cserélve egy 2004 es 525 ösére hogy miért azt ne kérdezd így vettem.
2002-es alvázszám szerint
oszt nem teljesen mindegy, a régebbi meg az ujabb hűtő idomotis fel tudod csavarozni...
helló valaki nem e tudja hogy lc4 szupermoto szett jó e exc 380 ba? forditva enduro szett a exc ből az lc 4 be? kösz