télen hideg van a motorozáshoz, akkor a fűtőt garázsban kell felkészíteni a motort a köv szezonra. Én is így terveztem, hogy télen majd megcsinálgatom, de sajnos közbeszóltak
most csinálok egy 450-est épp ( kb 3 hónapja) de nagyon úgy néz ki hogy jobban kijövök a dologból ha megcsináltatom vkivel. a sok alkatrész meg gépműhelybe való rohangálás elviszi a pénzt meg az időt.
Aki meg jobban rá van állva az ilyenre az meg egyből tudja hogy hova kell menni mi t hol kell venni.
van 1 tatabányai ismerősöm akiben csukott szemmel is megbízok, de lehet konzultálok Zé vel is, hogy ő mit mond...
Motul ide vagy oda de 10W-40-es.Szerintem ilyen nagyteljesítményü motorba amibe kevés olaj megy a 10W-50-es az alja!De ez az olaj téma is olyan hogy igazából én se tudom mit okozna az ha 10W-40-el használnám.De nem is játszok vele.Beletöltöm a Motorexet és cserélem időben az olajat szűrőt!Ha Zéének meg Jimmynek az 525 elment ennyi órát az enyém is el fog valószínü.
Szerintem ne az olajon spórolj 10W 40-est öcsém én a Suzuki swiftbe öntök nem egy 525-be De aztán lehet csak én vagyok túl igényes és megveszem bele a drága 10W 60-as Motorexet.De tudom hogy az az olaj nem hibázik.6éve használom
Van egy 2005ös SM 640 LC4em, amit sajnos picit összetörtem. A rendbehozáshoz mit ajánlotok? Hol lenne érdemes? Annyira nem vagyok szakértője a témának, szóval itthon nem hiszem hogy menne, gyári szervízben meg szerintem nagyon magas áron dolgoznak.
amugy szerintem nem azért csinálnak ilyet mert igy akarják szivatni a nézőket, sokkal inkább azért mert a rendezvény rohadtul tulnőtt rajtuk, tul sok ember jár már rá, nagy részük piál rendesen merthogy buli van , és ha nem huznának ilyen szabályokat hamar lenne sulyos ,esetleg még halálos baleset is.
Van egy haverom,három napra mentek volna ők is,felhívták a szervezőket,ott mondták nekik. Azt is mondták,ha valami olyan helye teszed le a furgont vagy kocsit,és megpróbálsz belógni,elszállítják a kocsit. Van a honlapon telefonszám,hívjátok fel.
most csinálok egy 450-est épp ( kb 3 hónapja) de nagyon úgy néz ki hogy jobban kijövök a dologból ha megcsináltatom vkivel. a sok alkatrész meg gépműhelybe való rohangálás elviszi a pénzt meg az időt.
Aki meg jobban rá van állva az ilyenre az meg egyből tudja hogy hova kell menni mi t hol kell venni.
van 1 tatabányai ismerősöm akiben csukott szemmel is megbízok, de lehet konzultálok Zé vel is, hogy ő mit mond...
Melegben, meg nagy terhelésnél viszont a második...most milyen évszak is van?
Motort te fogod szerelni vagy elviszed valakihez?
http://www.olajinfo.hu/index.p...
a motel 300 v 10W40-re gondoltam nem éppen spórolós olaj :D
Eddig a motoromba (525 EXC) Motul 300 v 15W50 es olajat tettem
most 10W 40-est akarok, van valami óriási különbség a kettő között?
amugy szerintem nem azért csinálnak ilyet mert igy akarják szivatni a nézőket, sokkal inkább azért mert a rendezvény rohadtul tulnőtt rajtuk, tul sok ember jár már rá, nagy részük piál rendesen merthogy buli van , és ha nem huznának ilyen szabályokat hamar lenne sulyos ,esetleg még halálos baleset is.