Úristen....17 helyett 14? Gratulálok hozzá...tegyél hátra támasztókereket, az majd segít, bár jobb, ha inkább nem, legalább kevesebb hülyeséget írsz ide...
A láncomon nincsen patent szem hanem rá van sajtolva a szem 2 csapja.
Ha ezt valahogy kiműtöm lehet patent szemet tenni a helyére?
Nem fogja szétszaggatni vagy valami?Mert gondolom nem hülyeségből van ez benne
Egy gyors kérdésem lenne csak:
a 2007-es EXC-n a 2005-ös EXC-hez képest min változtattak?
Ha jól tudom a váz meg a blokk u.az. Nem a spoilerekre vagyok kíváncsi meg a műszerfalra...
idom alapján 04-es rá megy a 03-ra? rá megy a villágitás meg kell tekercselni meg egy fesz szabályzó és már világit is! persze alapjáraton ép hogy pislákolni fog de ahogy huzod a gázt ugy erösödik!
Sziasztok. 144 sx vételén gondolkodom jelenleg. Valaki megtudja nekem mondani mik azok a típushibák amiket mindenki híresztel erről a típusról?
Kösz a segítséget.
Hali!
200as EXC-men dugócsere lesz következő hónapban, most wössner B méretes dugó van benne. 2003 évj. Miket érdemes mindenképp cserélni ilyenkor? (nem én csinálom, csak kíváncsi vagyok rá) árban hogy néznek ki ezek az alkatrészek nálatok?
Ha van időd, leírnád nekem?
Előre is köszi!
Üdv
de KTM-ből is tudsz venni, megkérdezem, hogy mennyi az új.
Ha ezt valahogy kiműtöm lehet patent szemet tenni a helyére?
Nem fogja szétszaggatni vagy valami?Mert gondolom nem hülyeségből van ez benne
Csak puszta kiváncsiságból
Egy gyors kérdésem lenne csak:
a 2007-es EXC-n a 2005-ös EXC-hez képest min változtattak?
Ha jól tudom a váz meg a blokk u.az. Nem a spoilerekre vagyok kíváncsi meg a műszerfalra...
Segítségeteket előre is köszönöm.
Kösz a segítséget.
200as EXC-men dugócsere lesz következő hónapban, most wössner B méretes dugó van benne. 2003 évj. Miket érdemes mindenképp cserélni ilyenkor? (nem én csinálom, csak kíváncsi vagyok rá) árban hogy néznek ki ezek az alkatrészek nálatok?
Ha van időd, leírnád nekem?
Előre is köszi!
Üdv
Boldog szülinapot Balint, picit megkésve