Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2005 lámpaidom: 5.810,- HUF lámpa hozzá: 27.130,- HUF
Aha .... Az a kerek kellene ... Ha jol tudom 04 vagy 05 tol van az exk en
Ha lehetseges erdeklodd meg lampa +idom .... Mennyi lenne ?! Koszi
Utángyártottat itt találsz: www.universalmotor.hu
de KTM-ből is tudsz venni, megkérdezem, hogy mennyi az új.
Kuldjel ha lehet egy kepet ! Lampat honann lehet kapni ? Itt romaniaban nem nagyon van .....
Csak a kocka lámpás van. De egy fejidom 3-4.000 körül van, ha nem kell bele lámpa.
05-06. Mert utana erdeklodtem es kene talaljon...legyen az a kerek ! Van neked?
Milyen évjáratúhoz? Lámpával együtt?
Úristen....17 helyett 14? Gratulálok hozzá...tegyél hátra támasztókereket, az majd segít, bár jobb, ha inkább nem, legalább kevesebb hülyeséget írsz ide...
A láncomon nincsen patent szem hanem rá van sajtolva a szem 2 csapja.
Ha ezt valahogy kiműtöm lehet patent szemet tenni a helyére?
Nem fogja szétszaggatni vagy valami?Mert gondolom nem hülyeségből van ez benne
KosI a segitseget ! S valakinek elado exc fejidom nincsen venetlenul?
Nekem 17:38-as van de sürgősen megy előre a 14-es fogaskerék.
Csak puszta kiváncsiságból
LC4-es gépezeteket ki milyen áttétellel használja utcán?
Sziasztok!

Egy gyors kérdésem lenne csak:
a 2007-es EXC-n a 2005-ös EXC-hez képest min változtattak?
Ha jól tudom a váz meg a blokk u.az. Nem a spoilerekre vagyok kíváncsi meg a műszerfalra...

Segítségeteket előre is köszönöm.
azért mondom mert a srácnak 04 hátsó idom van!
van itt debrecenben egy öreg bácsinak egy ilyen, csak gyári zöld színben komolyan néznek ki együtt
Egy kis érdekesség...
04ben volt némi változtatás a segédvázon, uh nem megy rá a 03asra a 04es idom, és fordítva sem. Segédváz, üléscsere, légszűrőház csere. Nem ér annyit.
idom alapján 04-es rá megy a 03-ra? rá megy a villágitás meg kell tekercselni meg egy fesz szabályzó és már világit is! persze alapjáraton ép hogy pislákolni fog de ahogy huzod a gázt ugy erösödik!
Sziasztok. 144 sx vételén gondolkodom jelenleg. Valaki megtudja nekem mondani mik azok a típushibák amiket mindenki híresztel erről a típusról?
Kösz a segítséget.
Hali!
200as EXC-men dugócsere lesz következő hónapban, most wössner B méretes dugó van benne. 2003 évj. Miket érdemes mindenképp cserélni ilyenkor? (nem én csinálom, csak kíváncsi vagyok rá) árban hogy néznek ki ezek az alkatrészek nálatok?
Ha van időd, leírnád nekem?
Előre is köszi!
Üdv
helo.keresek sportdobot ktm lc8 ra.ha van valakinek valami jo,varom az ajalatokat!
Onnan nem lehet hiányozni!
Boldog szülinapot Balint, picit megkésve