Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húha.. Kitől hallottad ezt? Elég nagy szívás lenne..
Csak mondom,hogy azt az infót kaptam ma,hogy nem lehet bemenni motorral a bányába. Vagyis csak a versenyzők mehetnek,a nézők csak gyalog vagy biciklivel!
Ha leméretezed le is gyártom, a menet az 32*1,5 a többi méretét nemtudom...
Ha kell méretezd mert ott van valami olajszűrő még a közepébe adat kell róla , hétfőn fel is adnám...
Zoozee ha vagy kérlek jelentkezz! Brékó brékó
Sorry, hirtelen összekevertem az mt 60-al. Ezt nem ismerem...
a szélesség/ oldalfalmagasságnak van vmi szerepe ami befolyásol a választásban?

konkrétan arra gondolok, hogy mondjuk ( verseny körülmények között) jobb e a 100/100 as mint a 120/100 as gumi?
Utcára ott az sm szett meg a vágott slick, endurózni gondoltam igazából csak megtetszett és megvettem... de akkor felteszem majd.
Utcára? Tökéletes. Én még versenyen is használtam.
Urak pirelli mt32 vel vkinek van tapasztalata? viszonylag olcsón hozzájutottam 1 hez...
a probléma nem ilyen jellegű de már megoldódott. megy mint a disznó csak uresben gázrángatásnál lecuppan a karbi. mert nem gyorsítós.
egyszer böffenjen le zöldre váltó lámpánál, 4 sávos úton, amikor első vagy belső sávban... hirtelen kívánni fogod a "magic button"-t....
Van cégnél dekor üzletág, ha nem felejtem el (ámbár elfogom), akkor majd rákérdezek. Nagyfelbontású képek 1-2 dolcsis fizetősek szoktak lenni, de vannak jó oldalak. Ilyen márkajelzések fenn vannak vektorosan. Ha nem színátmenetes a dolog, akkor meg úgyis pl corelben kell megcsinálni vektorosan és úgy felbontásfüggetlen a dolog.
Félreérthettél. :)
Hú, én teljesen nyugodt vagyok :)
A héten beszélek a polgármesterrel, a jenő úrral, h mit szól hozzá. Remélem tetszik neki az ötlet és támogat minket egy kis területtel, amin megcsinálhatjuk az ideiglenes játszóteret..
Köszi az ötletet! ;)
Kimegyek sarazok egyet, egyedül...szokás szerint
Szerintem meg idióta gondolkodás módod van...A világ azért picit másképp működik, mint ahogy a fotelból elképzeled...
semmit ne hagyjatok ki..
Hát itt is népszerűsíteni akarjuk a dolgot a falunapon, mert egyre kevesebben jönnek ki motorozni...
Vmi teljesíthető pályára gondoltam, néhány traktorgumi, autógumi..fa akadály. Ha van tapasztalatod, h mit hagyjunk ki egy ilyen pályából, akk ne tartsd magadban ;)
a pályát mi raktuk össze, a motoros rész joval nehezebbre sikerült , de a cél a népszerüsités volt meg a nézöknek valo nézhető versenyszám,
a Lovaskavalkád rendezvény keretein belül volt ez a kis baráti lovas-motoros párbaj, amugy ez már a 8. Lovaskavalkád volt.

este pedig a pinkoci csárdában finom kaják meg hideg sörök-borok mellett megünnepeltük a bulit..
Meg a csajoknak
Ti raktátok össze a pályát? Mekkora területet használtatok? Sokan indultak a pályán?
Mi is gondolkozunk egy kis ilyenféle népszerűsítésen helyben. Hamarosan falunap és kéne rendezni vmi ilyen "ügyességi" gumimászós, farakásos slalomos versenyt...
tegnapi Lovaskavalkád vs Motorosok rendezvény..

http://www.sportmotor.hu/motor...
majd rájössz mikor az 1 henger 4 üteme rosszul adja ki a lépést a pirosról sárgára majd zöldre átváltó lápa előtt,mikor te leszel elől és egy nagy kocsisor a hátad mögött és lefullad a gép. Hidd el kínos érzést fog kiváltani a szituáció! De becsülöm az optimista gondolkodásmódodat,így kell azt felfogni,meg legalább combosodik a lábad,és sose tudni mikor kell azt használni egy disco-s közelharcban jó gép,őrjöngenek a lovak benne,használd ki okosan,becsüld meg,és csak balesetmentesen!
Csak unalomból csinál néhányat és megosztja mert rendes
Nincsen lefotóboltolva, nincs rajta.
Az öninditó a lustáknak való
Esetleg Exc 125 99-es évjáratú motorhoz power szelep?