Lehet, h bennem is csak megragadt az FBS név... Ezt a pasztaszerűséget én anno hő- és benzinálló pasztaként vettem motorosboltban. (szóval előfordulhat, h én hívom csak így ezt...)
van erre megfelelő , cucc olyasmi állagú mint az FBS ,árban is hasonló - a loctite nak is van 1500 körül, én azzal tömítek kipufogót. az FBS nem alkalmas rá
De az azért alakul ki, mert feszül a kipufogó a gumi ágyazásokban, és emiatt feszíti ide-oda. Ha merőleges, akkor nem feszíti sehova, ergo nem alakul ki bemélyedés.
látszólag merőleges az (megjegyzem volt már javítva), inkább amire én gyanakszom, hogy már látható bemélyedés alakult ki ott, ahol az O gyűrűk felfekszenek, a sok rezgés miatt kikopott és már nem tud megfelelően tömíteni.
A kipufogócsonknál akkor folyik az olaj, ha nem merőleges a rezonátor a henger kilépő síkjára, ergo eldőltél, vagy megütötted a rezót, és elgörbültek a tartófülei.
az olajfolyással nem fogsz tudni sok mindent kezdeni, sajnos ez ilyen 2T betegség. én is akármit csináltam az enyémmel (új O-gyűrűk(gyári), még szilikonnal is bekentem, de ugyanúgy csinálja továbbra is), pedig én 1:50, 1:55-re keverem.
A hajtómű olajnak van benzinszaga? Azt megnézted?
Nem csak akkor kopott egy dugó, ha már meg van húzva és égve... érdemes kiméretni és megnézni, hogy jó méretű dugó van-e benne. De így látatlanban is főtengelyszimmeringre gondolok...
Szia!
A dugot a kipufogó nyíláson néztük és nincs egy picit se leégve a dugó.
De mondjuk nagyon folyik az olaj a kipufogón de szerintem nem keverem túl (1:40 motorex olaj)
Nézzétek meg a dugót is! Van még alapjárat rajta (lehet állítani?)
Szagolj bele a blokk oldalán levő olajbeöntő nyílásba, ha benzinszaga van, akkor főtengely szimmeringes. Az szokott ilyen problémát okozni...
Kistáska! Egy kicsit vegyél már vissza...ha leugatlak, akkor azt majd megérzed. Egyszerűen csak szörnyülködtem azon, amit írtál. Nem kell telefirkálni a topicot hülye kérdésekkel, hisz a google a barátod. Mindent megtalálsz a neten, ha már az előző tulaj nem adta oda a tutti vételhez a kezelési könyvet, mert ugye abba szinte minden le van írva. De a nem, akkor meg le lehetne tölteni a netről, ha egy kicsit visszaolvasnál, akkor meg is tudatnád, hogy honnan. Ja, és szerintem tegyél 12-es lánckereket előre, legalább 5.-ben is le tudod forgatni tiltásig a vasat...
Mint irtam mester csak puszta kiváncsiságból akartam felrakni
De gondolom ha nem ugattad volna le, akkor nem tudtál volna este lefeküdni...
Az ember azért szokott kérdezni hogy az okosabb emberek véleményét kikérje...
Vagy lehet te valami nagy jampi vagy itt a fórumon és prestige kérdése a leszólás
Sziasztok!
Lenne egy problémám sajnos de ti hátha birtok segíteni.
Van egy 03 as KTM sx 125 öm és nem tudom miért de nem akar rendesen felpörögni és így nincs is olyan nagy ereje mint kéne :S
Próbáltuk már a power szétszedni és megnézni az jó, karbit is próba erejéig cseréltünk azzal se javult, gyertyát vettem bele újat azzal se lett jó! :S :(
Valakinek volt e ilyen problémája vagy tudja mi lehet a baja az segítsen már hátha rájönnénk a bajára.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Milyen kapós ez a fejidom Egy hete volt eladó a képesmotoron.14-ért árulták.De elég ritka!Viszont angol oldalon láttam hasonlót utángyártottban csak ahol megy le a jeladó meg a fékcső ott nincs az a műanyag hanem ugyanolyan mint a másik oldalt!Ebay.uk-n néztem kb 10ezer Ft Persze narancsban nincs de maszkot meg veszel a KTM-be!
Link:http://www.bikedevils.com/bike...
van erre megfelelő , cucc olyasmi állagú mint az FBS ,árban is hasonló - a loctite nak is van 1500 körül, én azzal tömítek kipufogót. az FBS nem alkalmas rá
Nem csak akkor kopott egy dugó, ha már meg van húzva és égve... érdemes kiméretni és megnézni, hogy jó méretű dugó van-e benne. De így látatlanban is főtengelyszimmeringre gondolok...
A dugot a kipufogó nyíláson néztük és nincs egy picit se leégve a dugó.
De mondjuk nagyon folyik az olaj a kipufogón de szerintem nem keverem túl (1:40 motorex olaj)
Szagolj bele a blokk oldalán levő olajbeöntő nyílásba, ha benzinszaga van, akkor főtengely szimmeringes. Az szokott ilyen problémát okozni...
De gondolom ha nem ugattad volna le, akkor nem tudtál volna este lefeküdni...
Az ember azért szokott kérdezni hogy az okosabb emberek véleményét kikérje...
Vagy lehet te valami nagy jampi vagy itt a fórumon és prestige kérdése a leszólás
Lenne egy problémám sajnos de ti hátha birtok segíteni.
Van egy 03 as KTM sx 125 öm és nem tudom miért de nem akar rendesen felpörögni és így nincs is olyan nagy ereje mint kéne :S
Próbáltuk már a power szétszedni és megnézni az jó, karbit is próba erejéig cseréltünk azzal se javult, gyertyát vettem bele újat azzal se lett jó! :S :(
Valakinek volt e ilyen problémája vagy tudja mi lehet a baja az segítsen már hátha rájönnénk a bajára.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Link:http://www.bikedevils.com/bike...