Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húzd meg a bilincset
valakinek nincs ötlete LC4 miért rúgja le a karbit gáz rángatásra?
Hátha....Link
Sziasztok.
Nekem egy KTM 125 RS gépem van és ehhez keresek Belsőrotoros Motoplatot.

Valakinek esetleg elfekvőben?
Bármilyen információ jól jönne.
Rendben köszönöm....
Bp, heti 5 alkalom
Szfvár, Siófok heti 4 alkalom.

Csörgess meg és pontosítunk.
30/2376-706
van neki :D
ha jól gondolom van némi közöd a supermotoshop hoz
Most próbáld meg...
valaki próbálta már vásárolni a supermotoshopból? Ha igen akkor hogyan sikerült? Mert se e-mailre, se telefonra nem reagálnak...
Kösd le róla a hidraulikus vezetéket, és annak a helyéről nyomasd meg...kezedre, szemedre vigyázz.
Köszi,...akkor levegő...de az olaj nyomása nem birta kinyomni, ez itt a gond. Majd megpróbálom...de lehet berágta magát a rúgó. Ez a szar a hidraulikus kuplunggal, kényelmes nem fáradsz el, de ha egyszer gond van vele....ájj.. na köszii
az alsóhoz nincs felújító szett, mert csak egy 'O' gyűrű van benne. Néha segít a gyűrű cseréje, de ha elkopott, akkor csere. 35 körül van valahol az ára. Egyébként meg fújd ki levegővel a dugattyút belőle...
Tanácsot szeretnék kérni!Exc 450, alsó kuplung munkahenger: megadta magát, az még hagyján be van feszülve úgy hogy nem tudom szétszedni. Valami okos módszere valakinek? Felújító szett gumi karmantyú milyen árban lehet?ja és ahogy csatlakozik az egész a blokkhoz ott van egy tömítés. az kicsit szakadt, lehet ez gond?köszi előre is...csáááá
Hehe :D KI VAN ZÁRVA
Jövő héten egész estés szerdai bulajhoz mit szólnál? Onnan mennénk csákányozni a bányába.
Ok, majd ha tudod, h otthon leszel-e pénteken, akkor írj rám itt légyszi. Köszi!
Chege!

www.supermotoshop.hu

VAn gyári, és utángyártott is....
Nem csak castrolt lehet hamisítottat venni....én láttam olyat, amikor megkérdezték, hogy mi legyen a dobozra ráírva...
uupsz
sárvédő, nem lökös,
szia. nem jársz valamikor budapesten? vagy legalább közelebb? fehérvár, siófok, iváncsa, vereb? itt vannak ismerősök.ja a narancs lökösre pályázok
igen, esetleg a chege54@gmail.com -ra ha tudsz dobhatnál pár képet meg árat is
ha a használt megfelel,akkor nekem van egy eladó... egy pici horzsolás van rajta,képet tudok mutatni
nézegettem olajról olajozásról véleményeket.... észrevetem 2 dologról beszélgettünk ....
hiba, hogy össze lett keverve az otthoni kiránduló lc4 motorkerékpár olajigénye mondjuk szvoboda vagy nth sx-f jeivel....
másik meg csak tapasztalati szinten mondtam sok motorról, hogy mi vált be nagyon csúnyán...de ettől az még nem kötelező..... lehet bele önteni hideg vizet is ...bár ezt írtam is..

még annyit, hogy egy nem templombajárós nagylukú exc sajnos füstöl a castroltól...(hozzáteszem az utcai motorjaimba azt töltök)... én is sok castrolt használtam nem azért mert nekem az pont ingyen van családi okokból hanem mert jó olajnak tartom ennek ellenére endurómba nem kell ...még az igazi se..
castrol nagy baja lett, hogy hamisítványokkal megdobódott a piac..sokak szerint ez ásogatta alá jó hírnevét...talán most kezd kitisztulni de lehet rossz helyen vásárolni mai nap is ...
és akkor milyen olcsó a mutatvány...