520 2001-vagy 02 ig volt én úgy tudom utána már 525 volt és ez a hátsó idom sztem vagy újabb vagy nem 520 asé de lehet h tévedek.. de komplett idomszettet lehet venni újonnan 10-15 ér sztem.. :)
Sziasztok! Idén Erzbergbe elvileg meg volt tiltva minden, gyakorlatilag annyit motoroztunk startszám nélkül amennyit akartunk..Bánya, siratók, stb...A kijelölt Gyorsasági és Hare Scramble szakaszt lezárták, de a többi sima liba
Végig oltottak előtte héten hogy ne vigyek motort, de örülök hogy vittem. Mindenhova azzal mentünk két személlyel... Egyik haverom fia is pedig ő 10 éves és egy SX65el nyomja...Tapasztalatom hogy nagy mosoly, magabiztosság, minimális angol vagy német és mindent lehet ugyan úgy mint az eddigi években..MI 4 motorral mentünk 6an és végig használtuk a gépeket.. Csak azért írtam hogy legyen ez az oldal is, szerintem évről évre hatalmas lazaság, buli, este iszogatás grillezés, nappal meg reggeltől estig berregés. Érdemes kinézni, 450km pesttől, felejthetetlen élmény..!
itt vagyok riki! van egy jó hírem...végre mai naptól kezdve rengeteg időm van! viszont van egy rossz is... eladtam az exc-t, az sx-et rakom össze remélhetőleg a 7végére,aztán én azzal is el merek menni endurozni erdélybe! ha lesz fejlemény jelzek! egyébként mi a pálya?mit szerettél volna?
esetleg egy aksisavval kezelt leander és muskátli gyűjteményt is fel tudok ajánlani, és tapasztalatból mondom, hogy nagyon strapabíró növények, megedzettem az évek során. ( a mai nap nem számolok fel felárat az edzésért)
engem érdekelne, de csak egy félig kitaposott eperfát tudnék adni érte, esetleg ha ráfizetsz egy kicsit akkor a fának támasztott kicsorbult és törött nyelű kapát is adom hozzá
van egy első sárvéddőm. maximum arra tudom elcserélni. nincs megtörve sehol csak egy kicsit matt. ha érdekel arra elcserélném ha kell küldök róla képet. ja és nem utángyártott hanem eredeti ktm.
Akkor mié lehet ez?
Végig oltottak előtte héten hogy ne vigyek motort, de örülök hogy vittem. Mindenhova azzal mentünk két személlyel... Egyik haverom fia is pedig ő 10 éves és egy SX65el nyomja...Tapasztalatom hogy nagy mosoly, magabiztosság, minimális angol vagy német és mindent lehet ugyan úgy mint az eddigi években..MI 4 motorral mentünk 6an és végig használtuk a gépeket.. Csak azért írtam hogy legyen ez az oldal is, szerintem évről évre hatalmas lazaság, buli, este iszogatás grillezés, nappal meg reggeltől estig berregés. Érdemes kinézni, 450km pesttől, felejthetetlen élmény..!
Bár azt még mindig nem értem, hogy hogy tudtam elhagyni...