Keresek a KTM 125 EXCmbe hátsó kerékagyat, sikerült hazavágni, 2002.10 havi, ha több infót kell megadnom szóljatok, ha valakinek van elfekvőbe, jelezzen! Köszi.
Amikor bekapcsolom a km órát a motoron, az a 4 számjegy az elején mit jelent?
Valakinek nincs hozzá valami leirása hogy milyen funkciói vannak illetve hogyan lehet mit csinálni a gombokkal (3 gomb van)?
Ilyen ne link
Köszi
zozi ha nagyon unatkozol egyszer kiváncsi vagyok gyári himbafelújító szett mibe van ehez a mopedhez. 1994(papíron) vbkexd406sm a vázszám eleje. motorszám nincs . ez fejből megy a többi most nem ugrik be
régebben kitárgyaltuk hogy 612 LC4 valami újabb vázban . és valszeg ezért nincs motorszámom
hát a váltó fogaskerék amiről beszéltem. küldött palcsee 620-ét de 2mm-el nagyobb átmérőben az ugyan olyan fogszámú fogaskerék. a manual szerint az én 612-esem ( mivel enyém 612) megegyezik a 600aséval. azért most ott próbálkozok... ja és a kuplungnak is kisebb az átmérője, ugyhogy az is érdekelne .. egy kuplung kosár meg esetleg lamellák ..
Posta megoldható!
Valakinek nincs hozzá valami leirása hogy milyen funkciói vannak illetve hogyan lehet mit csinálni a gombokkal (3 gomb van)?
Ilyen ne link
Köszi
régebben kitárgyaltuk hogy 612 LC4 valami újabb vázban . és valszeg ezért nincs motorszámom
már megvettem mindent az összerakáshoz, csak ez a nyavajás váltó fogaskerék nem akar összegyönni...