Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6eFt!
6ft?
6 Ft.
Mi az ára?
KTM EXC/SX gyári telóvédő matrica eladó, ha valakit érdekel...
Posta megoldható!
Mi a telefonszámod vége? Elmentem...
20 perc múlva ott volt az öreg, kössz a tippet zsír hely...
Magyarán a kerület. Aminek ki is írhatjuk a képletét, de ha valaki ezt sem tudja, akkor ott már nagy a baj...
külső átmérő x 3.14
Az a 4számjegy a kerékméretet jelöli.Be lehet lőni hogy pontosan mérje a sebességet!
Keresek a KTM 125 EXCmbe hátsó kerékagyat, sikerült hazavágni, 2002.10 havi, ha több infót kell megadnom szóljatok, ha valakinek van elfekvőbe, jelezzen! Köszi.
Amikor bekapcsolom a km órát a motoron, az a 4 számjegy az elején mit jelent?
Valakinek nincs hozzá valami leirása hogy milyen funkciói vannak illetve hogyan lehet mit csinálni a gombokkal (3 gomb van)?
Ilyen ne link
Köszi
főfékhenger helyett komplett munkahegere
ha van valakinek kuplung felső főfékhengere ami 640 LC4 hez jó, az szoljon vagy írjon a chege54@gmail.com-ra.
Sziasztok, tud valaki segíteni, hogy hol kapok 85-ös GS 125-höz hátsó (dob)fék pofákat?
hivj fel zt kitalálunk rá valam gazdaságos árat!adok hozzá majdnem uj TwinAir szüröt is 70 660 52 61
Írtam Zéé mailt!
meglesem
zozi ha nagyon unatkozol egyszer kiváncsi vagyok gyári himbafelújító szett mibe van ehez a mopedhez. 1994(papíron) vbkexd406sm a vázszám eleje. motorszám nincs . ez fejből megy a többi most nem ugrik be

régebben kitárgyaltuk hogy 612 LC4 valami újabb vázban . és valszeg ezért nincs motorszámom
pedig nem olyan csúf ez a gép. attól hogy kicsit öregecske még jó lenne életben tartani.

már megvettem mindent az összerakáshoz, csak ez a nyavajás váltó fogaskerék nem akar összegyönni...
hát a váltó fogaskerék amiről beszéltem. küldött palcsee 620-ét de 2mm-el nagyobb átmérőben az ugyan olyan fogszámú fogaskerék. a manual szerint az én 612-esem ( mivel enyém 612) megegyezik a 600aséval. azért most ott próbálkozok... ja és a kuplungnak is kisebb az átmérője, ugyhogy az is érdekelne .. egy kuplung kosár meg esetleg lamellák ..
Ok.Jó éjszakát!
mi kéne már megint a paripához ?
ha nem veszem fel a telefont ez sokszor előfordul de vasárnap szent endurósnap van azért lesz......de este már kijövök az erdőből...