Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik számra üzentél? Aminek 65 a vége?
így van motorex fizet KTM nek "azt kell bele gyerekek máshogy nem megy".. a castrol 10W50 s ugyan az és olcsóbb.. 20.000 km óta castrol van lc4 be és semmi baja.. nem füstől nem zörög (csak úgy KTMesen) :)
Írtam smst! Hét vége felé felcsöröglek, h kinek h és mikor jó.. és köszi!
Nekem volt. Karamellizálódott a kuplung tőle, és lila, meg kék színekben pompázott. Én ugyanazt vallom, hogy a Motorexbe is ugyanaz az olaj van, csak mesterségesen feltornázták az árát a marketinggel. ÉS a Castrol Power 1 Racing 4T 10w-50 olajat használom.
Akkor ezek szerint te se kimondottan motorex van vagy... a castrol ból melyik?

a castrol nak a személyautó olajait szidják nagyon, a motor olajakat nem ismerem.

Repsol al van vkinek tapasztalata?
ezt mi is csináltuk,csak még beletömködtük egy cipőbe is
Juhéééééééééééééééééééééééjjjjjjjjj, most már tudunk majd aludni....
(Elkelt a kipufogó...)
Én Castrol használok, más Agipra esküszik. Én csak azokról tudok véleményt mondani, amit tapasztaltam. Nekem a Texaco Racing is bejött...
akkor mit, only motorex?
Egyik motorból öntöd a másikba, és fordítva?
nem mondod,hogy most te ezzel nyomulsz? a tied nem factory? vagy csak matrica szett miatt gondolom?
mákod van
szewa ..most estem be ...olajatcseréltem
Szép volt Laci! Ülj le, egyes!
télen bekevertem fűrészporral. jó volt vele begyútani
Azt kétlem, mert én is azt használom 2002 óta. Bár, akkor még máshogyan hívták.
akkor nekem a póveregy részingtől ugrott ki az elcénégy főtengely, amit tőled vettem?
Hááát, egy smr-be 25 óra után megállt a főtengelycsapágy másodszor, és a szuper motul volt benne....
akkor én is mellényúltam a motul 300v-vel az smcbe?
köszönöm a választ.
Nem jó arra, de írja is, hogy mire jó...
Helló! ez a kipufogó rendszer jó lehet a 2003 450 exc-re is? mert akkor érdekelne .
Ezt a motort már én elhoztam
Zoozee jelentkezz